Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester United scKarala
new shoes II Tactiek nr1
57% Balbezit 43%
18% Spel op eigen helft 82%
36 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.3 gemiddelde waardering 35.1
excellent Schieten good
very good Passen poor
excellent Verdedigen average


3e minuut.
Pajusaar passt de bal zonder na te denken. Daar is Peetson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peetson met een sublieme pass. Niidumäe is nu in balbezit. Niidumäe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - scKarala 1:0

4e minuut.
Pajusaar verovert de bal door een tackle van achteren. Pajusaar geeft een lange en hoge pass. Peetson kopt de bal weg. Niidumäe heeft problemen om de bal te vangen. Niidumäe schiet op doel. Kiider kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Hõbemets geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Niidumäe de bal. Rünk rent richting de bal. Niidumäe verovert de bal door een tackle van achteren. Niidumäe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - scKarala 2:0

9e minuut.
Sillam is nu in balbezit. Pajusaar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sillam raakt geblesseerd tijdens het duel. Ojamaa met een snel genomen vrije trap. Sillam rent richting de bal. Sillam schiet op doel. Tero werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sillam is nu in balbezit. Sillam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - scKarala 2:1

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Sillam de bal onder controle te krijgen. Hõbemets bereikt de bal nog maar net als eerste. Hõbemets probeert naar een medespeler te passen. Niidumäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Niidumäe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kullasadu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kullasadu geeft een hoge lob. Rünk rent richting de bal. Niidumäe verovert de bal door een tackle van achteren. Niidumäe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Lindebaum passt de bal in één keer door. Kullasadu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kullasadu passt de bal met de wreef. Niidumäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Niidumäe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - scKarala 3:1

26e minuut.
Tero trapt de bal weg van het doel. Sawa geeft een lange en hoge pass. Kullasadu probeert naar een medespeler te passen. Niidumäe is nu in balbezit. Niidumäe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Hõbemets de bal. Hõbemets passt de bal zonder na te denken. Peetson speelt de bal door. Niidumäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Niidumäe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - scKarala 4:1

32e minuut.
Niidumäe probeert naar een medespeler te passen. Kullasadu rent richting de bal. Kullasadu passt de bal met de wreef. Niidumäe is nu in balbezit. Niidumäe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - scKarala 5:1

34e minuut.
Hõbemets rent richting de bal. Ojamaa onderschept slim de pass. Peetson speelt de bal door. Kullasadu rent richting de bal. Kullasadu geeft een lange en hoge pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Priks rent richting de bal. Peetson verovert de bal door een tackle van achteren. Peetson met een sublieme pass. Niidumäe rent richting de bal. Niidumäe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Lindebaum kopt de bal weg. Kullasadu is nu in balbezit. Kullasadu passt de bal in één keer door. Niidumäe rent richting de bal. Niidumäe draait met de bal, schiet en ... Kiider probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Rünk geeft de bal voor. Lindebaum kopt de bal weg. Kullasadu probeert naar een medespeler te passen. Niidumäe probeert de bal met de borst te controleren. Niidumäe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pajusaar kopt de bal weg. Hõbemets is nu in balbezit. Hõbemets met een sublieme pass. Niidumäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Niidumäe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United 17%, scKarala 83%.
Manchester United - scKarala 5:1

47e minuut.
Hõbemets bereikt de bal nog maar net als eerste. Hõbemets geeft een hoge lob. Peetson kopt de bal weg. Niidumäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Niidumäe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Peetson speelt de bal door. Daar is Niidumäe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pärnik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pärnik krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Hõbemets passt de bal met de wreef. Peetson is nu in balbezit. Peetson geeft de bal voor. Klungelig pakt Niidumäe de bal. Niidumäe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - scKarala 6:1

53e minuut.
Niidumäe rent richting de bal. Peetson rent richting de bal. Peetson passt de bal zonder na te denken. Kullasadu rent richting de bal. Kullasadu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Lindebaum de bal. Peetson probeert naar een medespeler te passen. Niidumäe is nu in balbezit. Niidumäe haalt uit met een fantastische trap. Kiider maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - scKarala 7:1

66e minuut.
Lindebaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindebaum passt de bal in één keer door. Hõbemets probeert naar een medespeler te passen. Niidumäe is nu in balbezit. Niidumäe haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - scKarala 8:1

74e minuut.
Pärnik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pajusaar met een snelle inworp. Hõbemets is nu in balbezit. Hõbemets geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Rünk probeert de bal met de borst te controleren. Peetson is nu in balbezit. Peetson probeert naar een medespeler te passen. Niidumäe is nu in balbezit. Niidumäe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Peetson met een sublieme pass. Hõbemets bereikt de bal nog maar net als eerste. Hõbemets geeft een lange en hoge pass. Niidumäe maakt een snoekduik en kopt de bal. Kiider maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Peetson met een sublieme pass. Kullasadu probeert naar een medespeler te passen. Rünk bereikt de bal nog maar net als eerste. Niidumäe onderschept slim de pass. Niidumäe haalt uit met een fantastische trap. Kiider bokst de bal weg.

79e minuut.
Pajusaar met een sublieme pass. Peetson rent richting de bal. Hõbemets is nu in balbezit. Hõbemets geeft een hoge lob. Niidumäe bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Hõbemets heeft problemen om de bal te vangen. Hõbemets passt de bal in één keer door. Kroontaaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Niidumäe onderschept slim de pass. Niidumäe schiet op doel. Kiider probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Peetson onderschept slim de pass. Peetson met een sublieme pass. Kullasadu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kullasadu draait met de bal, schiet en ... Kiider maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - scKarala 9:1

88e minuut.
Pajusaar rent richting de bal. Peetson probeert naar een medespeler te passen. Niidumäe is nu in balbezit. Niidumäe draait met de bal, schiet en ... Kiider maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - scKarala 10:1

89e minuut.
Kullasadu verovert de bal door een tackle van achteren. Kullasadu speelt de bal door. Peetson rent richting de bal. Peetson passt de bal met de wreef. Niidumäe is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United 18%, scKarala 82%.
Manchester United - scKarala 10:1