Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester United CF Aida
new shoes II Tactiek 433
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 8
49.7 gemiddelde waardering 63.7
solid Schieten incredible
adequate Passen very good
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Kimmel heeft problemen om de bal te vangen. Kimmel geeft een hoge lob. Lorenberg rent richting de bal. Galán verovert de bal door een tackle van achteren. Galán haalt uit met een fantastische trap. Tero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić passt de bal in één keer door. Lubrani rent richting de bal. Lubrani geeft een hoge lob. Galán maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - CF Aida 0:1

6e minuut.
Lubrani onderschept slim de pass. Lubrani geeft een hoge lob. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán schiet op doel. Tero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - CF Aida 0:2

10e minuut.
Baščaušević is nu in balbezit. Lubrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubrani probeert naar een medespeler te passen. Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Baščaušević probeert naar een medespeler te passen. Lubrani rent richting de bal. Lubrani passt de bal in één keer door. Perinić rent richting de bal. Perinić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Francia is nu in balbezit. Francia geeft een lange en hoge pass. Galán rent richting de bal. Galán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kimmel is nu in balbezit. Gray rent richting de bal. Gray geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sawa de bal. Perinić verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - CF Aida 0:3

22e minuut.
Lindebaum geeft een lange en hoge pass. Kargaja is nu in balbezit. Perinić verovert de bal door een tackle van achteren. Perinić draait met de bal, schiet en ... Tero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - CF Aida 0:4

25e minuut.
Sawa onderschept slim de pass. Sawa geeft een lange en hoge pass. Niidumäe rent richting de bal. Niidumäe draait met de bal, schiet en ... Reimaa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - CF Aida 1:4

28e minuut.
Pajusaar passt de bal in één keer door. Hõbemets rent richting de bal. Hõbemets passt de bal in één keer door. Niidumäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Niidumäe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ojamets passt de bal met de wreef. Niidumäe heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Peters ... Strafschop! Directe rode kaart, Peters moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Peters schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Niidumäe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Niidumäe neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Reimaa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - CF Aida 2:4

33e minuut.
Lorenberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Francia bereikt de bal nog maar net als eerste. Francia passt de bal zonder na te denken. Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Galán rent richting de bal. Galán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - CF Aida 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United 57%, CF Aida 43%.
Manchester United - CF Aida 2:5

47e minuut.
Francia onderschept slim de pass. Francia geeft de bal voor. Sawa probeert de bal met de borst te controleren. Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić haalt uit met een fantastische trap. Tero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Lubrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubrani passt de bal in één keer door. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán draait met de bal, schiet en ... Tero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - CF Aida 2:6

51e minuut.
Gray is nu in balbezit. Gray geeft een lange en hoge pass. Perinić is nu in balbezit. Perinić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - CF Aida 2:7

53e minuut.
Kullasadu kopt de bal weg. Lucaciu rent richting de bal. Niidumäe verovert de bal door een tackle van achteren. Niidumäe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - CF Aida 3:7

56e minuut.
Kimmel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kullasadu met een snelle inworp. Lindebaum geeft een hoge lob. Niidumäe maakt een snoekduik en kopt de bal. Reimaa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Jáuregui onderschept slim de pass. Jáuregui geeft een lange en hoge pass. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - CF Aida 3:8

63e minuut.
Pajusaar rent richting de bal. Pajusaar geeft een hoge lob. Daar is Jáuregui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niidumäe rent richting de bal. Niidumäe draait met de bal, schiet en ... Reimaa bokst de bal weg.

68e minuut.
Francia is nu in balbezit. Francia passt de bal in één keer door. Sawa geeft een lange en hoge pass. Niidumäe rent richting de bal. Niidumäe draait met de bal, schiet en ... Reimaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Niidumäe rent richting de bal. Niidumäe draait met de bal, schiet en ... Paal!

71e minuut.
Lubrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubrani geeft een lange en hoge pass. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán schiet op doel. Tero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - CF Aida 3:9

72e minuut.
Perinić passt de bal met de wreef. Lubrani is nu in balbezit. Baščaušević speelt de bal door. Perinić is nu in balbezit. Perinić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Galán is nu in balbezit. Galán schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lubrani geeft een lange en hoge pass. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - CF Aida 3:10

77e minuut.
Galán kopt de bal weg. Perinić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sawa. Sawa krijgt een gele kaart. Perinić raakt geblesseerd tijdens het duel. Perinić komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Niidumäe is nu in balbezit. Jáuregui verovert de bal door een tackle van achteren. Jáuregui geeft een lange en hoge pass. Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić draait met de bal, schiet en ... Tero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pajusaar probeert naar een medespeler te passen. Lubrani rent richting de bal. Lubrani geeft een lange en hoge pass. Tero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United 55%, CF Aida 45%.
Manchester United - CF Aida 3:10