Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Aida Manchester United
433 Tactiek new shoes II
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
21 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
63.2 gemiddelde waardering 55.9
incredible Schieten solid
very good Passen solid
formidable Verdedigen formidable


8e minuut.
Kargaja verovert de bal door een tackle van achteren. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán met een sublieme pass. Perinić is nu in balbezit. Perinić haalt uit met een fantastische trap. Tero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Järvsalu is nu in balbezit. Baščaušević rent richting de bal. Järvsalu rent richting de bal. Baščaušević geeft de bal voor. Perinić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - Manchester United 1:0

13e minuut.
Hõbemets bereikt de bal nog maar net als eerste. ter Avest verovert de bal door een tackle van achteren. ter Avest geeft een hoge lob. Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Galán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawa met een sublieme pass. Gray rent richting de bal. Gray geeft de bal voor. Perinić maakt een snoekduik en kopt de bal. Tero bokst de bal weg. Galán rent richting de bal. Galán haalt uit met een fantastische trap. Tero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - Manchester United 2:0

19e minuut.
Perinić rent richting de bal. Galán is nu in balbezit. Perinić rent richting de bal. Perinić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Francia probeert naar een medespeler te passen. Buitenspel voor Perinić. Goede buitenspelval van de verdediging. Sawa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kullasadu is nu in balbezit. Kullasadu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sawa verovert de bal door een tackle van achteren. Sawa geeft een hoge lob. ter Avest geeft een hoge lob. Perinić probeert de bal met de borst te controleren. Perinić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Anastasakos probeert naar een medespeler te passen. Kargaja heeft problemen om de bal te vangen. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - Manchester United 3:0

33e minuut.
Baščaušević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peetson speelt de bal door. Lindebaum met een sublieme pass. Niidumäe rent richting de bal. Niidumäe draait met de bal, schiet en ... Reimaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Hõbemets controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Reimaa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gray kopt de bal weg. Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić draait met de bal, schiet en ... Tero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán draait met de bal, schiet en ... Tero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Anastasakos geeft een hoge lob. Galán kopt de bal weg. Klungelig pakt Kargaja de bal. Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić draait met de bal, schiet en ... Tero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Galán is nu in balbezit. Galán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - Manchester United 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Aida 49%, Manchester United 51%.
CF Aida - Manchester United 4:0

51e minuut.
Gray is nu in balbezit. Lorenberg is nu in balbezit. Gray verovert de bal door een tackle van achteren. Gray geeft de bal voor. Perinić springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Gray geeft een hoge lob. Patune geeft een hoge lob. Gray is nu in balbezit. Galán rent richting de bal. Galán draait met de bal, schiet en ... Paal! Tero bokst de bal weg. Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - Manchester United 5:0

56e minuut.
Hõbemets passt de bal in één keer door. Pajusaar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sootemäe de bal. Niidumäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Niidumäe draait met de bal, schiet en ... Reimaa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Peetson rent richting de bal. Sootemäe onderschept slim de pass. Sootemäe speelt de bal door. Perinić rent richting de bal. Perinić schiet op doel. Tero bokst de bal weg.

70e minuut.
Hõbemets is nu in balbezit. Baščaušević verovert de bal door een tackle van achteren. Baščaušević geeft een lange en hoge pass. Galán rent richting de bal. Galán haalt uit met een fantastische trap. Tero bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - Manchester United 6:0

77e minuut.
Patune verovert de bal door een tackle van achteren. Patune geeft een lange en hoge pass. Peetson speelt de bal door. Niidumäe rent richting de bal. Niidumäe schiet op doel. Reimaa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Anastasakos de bal. Kullasadu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kullasadu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Amariei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niidumäe is nu in balbezit. Niidumäe draait met de bal, schiet en ... Reimaa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - Manchester United 6:1

83e minuut.
ter Avest geeft een lange en hoge pass. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray met een sublieme pass. Galán is nu in balbezit. Galán haalt uit met een fantastische trap. Tero bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Gray rent richting de bal. Gray passt de bal in één keer door. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - Manchester United 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Aida 43%, Manchester United 57%.
CF Aida - Manchester United 7:1