Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lümanda scKarala
compact Tactiek nr1
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 34.6
solid Schieten excellent
good Passen poor
average Verdedigen weak


3e minuut.
Uusmaa controleert de bal met de borst. Sungisepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusmaa begaat een overtreding. Uusmaa krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Priks is nu in balbezit. Kreek verovert de bal door een tackle van achteren. Kreek geeft de bal voor. Uusmaa kopt de bal weg. Kold geeft de bal voor. Kiider bokst de bal weg.

7e minuut.
Kold met een snelle inworp. Kreek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojamaa begaat een overtreding. Kreek roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kreek kan niet meer verder spelen. Mạnh Hùng komt het veld opgelopen. Kold zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Saag is nu in balbezit. Oidermaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Oidermaa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Vatisell onderschept slim de pass. Ritsik is nu in balbezit. Ritsik met een sublieme pass. Vatisell bereikt de bal nog maar net als eerste. Vatisell draait met de bal, schiet en ... Maurer bokst de bal weg.

20e minuut.
Piipuu kopt de bal weg. Klungelig pakt Pärnik de bal. Sungisepp verovert de bal door een tackle van achteren. Sungisepp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lümanda - scKarala 1:0

27e minuut.
Kesküla passt de bal in één keer door. Saag rent richting de bal. Saag passt de bal met de wreef. Daar is Oidermaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oidermaa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kiider trapt de bal weg. Ojamaa kopt de bal weg. Kold speelt de bal door. Oidermaa rent richting de bal. Oidermaa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ojamaa passt de bal zonder na te denken. Priks rent richting de bal. Priks probeert naar een medespeler te passen. Sillam bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillam draait met de bal, schiet en ... Maurer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vatisell rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lümanda - scKarala 1:1

41e minuut.
Oidermaa rent richting de bal. Priks rent richting de bal. Priks geeft de bal voor. Sillam is nu in balbezit. Sillam haalt uit met een fantastische trap. Maurer bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lümanda - scKarala 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lümanda 33%, scKarala 67%.
FC Lümanda - scKarala 1:2

46e minuut.
Gécsek komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Klungelig pakt Mạnh Hùng de bal. Ritsik onderschept slim de pass. Ritsik met een sublieme pass. Sillam is nu in balbezit. Sillam schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Priks probeert naar een medespeler te passen. Gécsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gécsek passt de bal met de wreef. Oidermaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Oidermaa draait met de bal, schiet en ... Kiider bokst de bal weg. Gécsek is nu in balbezit. Gécsek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lümanda - scKarala 2:2

62e minuut.
Kroontaaler geeft een hoge lob. Inworp. Seiler met de inworp. Oidermaa is nu in balbezit. Oidermaa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Mạnh Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Kold is nu in balbezit. Kold passt de bal zonder na te denken. Saag rent richting de bal. Saag geeft de bal voor. Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Oidermaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gécsek is nu in balbezit. Oidermaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gécsek rent richting de bal. Gécsek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Gécsek passt de bal in één keer door. Pärnik is nu in balbezit. Gécsek onderschept slim de pass. Gécsek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lümanda - scKarala 3:2

70e minuut.
Seiler probeert naar een medespeler te passen. Oidermaa is nu in balbezit. Piipuu is nu in balbezit. Oidermaa onderschept slim de pass. Oidermaa geeft een hoge lob. Kiider bokst de bal weg. Gécsek is nu in balbezit. Gécsek draait met de bal, schiet en ... Kiider werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lümanda - scKarala 4:2

76e minuut.
Pärnik rent richting de bal. Pärnik geeft de bal voor. Vatisell kopt de bal weg. Sillam is nu in balbezit. Sillam draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Mạnh Hùng probeert naar een medespeler te passen. Saag is nu in balbezit. Saag geeft een lange en hoge pass. Gécsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gécsek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lümanda - scKarala 5:2

84e minuut.
Mạnh Hùng met een sublieme pass. Kold rent richting de bal. Kold passt de bal met de wreef. Gécsek rent richting de bal. Gécsek schiet op doel. Paal! Saag is nu in balbezit. Saag geeft een hoge lob. Gécsek krijgt zijn hoofd ertegen. Kiider werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lümanda - scKarala 6:2

88e minuut.
Priks bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Priks is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piipuu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vatisell maakt een snoekduik en kopt de bal. Maurer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vatisell is nu in balbezit. Kesküla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vatisell is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vatisell legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Maurer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lümanda - scKarala 6:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lümanda 30%, scKarala 70%.
FC Lümanda - scKarala 6:3