Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lümanda Manchester United
compact Tactiek new shoes II
38% Balbezit 62%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
45.5 gemiddelde waardering 52.5
adequate Schieten solid
good Passen solid
adequate Verdedigen excellent


2e minuut.
Peetson passt de bal in één keer door. Kullasadu is nu in balbezit. Kullasadu speelt de bal door. Niidumäe is nu in balbezit. Niidumäe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Hõbemets bereikt de bal nog maar net als eerste. Hõbemets passt de bal met de wreef. Niidumäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Niidumäe schiet op doel. Salmistu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lümanda - Manchester United 0:1

25e minuut.
Kullasadu passt de bal in één keer door. Peetson bereikt de bal nog maar net als eerste. Peetson passt de bal met de wreef. Niidumäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Niidumäe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lümanda - Manchester United 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lümanda 68%, Manchester United 32%.
FC Lümanda - Manchester United 0:2

46e minuut.
Śliwka komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Seiler is nu in balbezit. Pajusaar verovert de bal door een tackle van achteren. Pajusaar passt de bal zonder na te denken. Hõbemets bereikt de bal nog maar net als eerste. Hõbemets haalt uit met een fantastische trap. Salmistu bokst de bal weg.

51e minuut.
Hõbemets geeft een lange en hoge pass. Kullasadu kopt de bal weg. Peetson heeft problemen om de bal te vangen. Niidumäe is nu in balbezit. Niidumäe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Hõbemets passt de bal in één keer door. Kullasadu is nu in balbezit. Kullasadu met een sublieme pass. Niidumäe is nu in balbezit. Niidumäe draait met de bal, schiet en ... Salmistu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Usin de bal onder controle te krijgen. Niidumäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağayarzadə schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ağayarzadə krijgt een gele kaart. Niidumäe wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

67e minuut.
Kesküla is nu in balbezit. Kesküla geeft de bal voor. Patune heeft problemen om de bal te vangen. Saag onderschept slim de pass. Saag geeft een hoge lob. Tero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Niidumäe rent richting de bal. Ağayarzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Niidumäe verovert de bal door een tackle van achteren. Niidumäe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lümanda - Manchester United 0:3

71e minuut.
Lorenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenberg speelt de bal door. Peetson speelt de bal door. Niidumäe is nu in balbezit. Niidumäe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lümanda 68%, Manchester United 32%.
FC Lümanda - Manchester United 0:3