Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester United FC Lümanda
new shoes II Tactiek compact
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
24 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
54.8 gemiddelde waardering 47.1
solid Schieten average
solid Passen solid
excellent Verdedigen average


5e minuut.
Kullasadu rent richting de bal. Kullasadu geeft een lange en hoge pass. Niidumäe is nu in balbezit. Niidumäe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - FC Lümanda 1:0

8e minuut.
Pajusaar verovert de bal door een tackle van achteren. Pajusaar geeft een hoge lob. Niidumäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Niidumäe haalt uit met een fantastische trap. Salmistu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - FC Lümanda 2:0

10e minuut.
Usin geeft een hoge lob. Inworp. Hõbemets met een snelle inworp. Peetson geeft een hoge lob. Niidumäe springt en kopt de bal. Salmistu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Niidumäe is nu in balbezit. Paal! Usin rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - FC Lümanda 3:0

13e minuut.
Sawa kopt de bal weg. Lindebaum met een sublieme pass. Kullasadu is nu in balbezit. Kullasadu geeft een hoge lob. Niidumäe maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kullasadu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kullasadu geeft een hoge lob. Hõbemets bereikt de bal nog maar net als eerste. Hõbemets geeft een hoge lob. Niidumäe springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Meister met een sublieme pass. Saag is nu in balbezit. Saag speelt de bal door. Oidermaa is nu in balbezit. Oidermaa draait met de bal, schiet en ... Tero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lorenberg rent richting de bal. Sungisepp onderschept slim de pass. Sungisepp haalt uit met een fantastische trap. Tero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sungisepp is nu in balbezit. Sungisepp haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Kullasadu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kullasadu geeft een hoge lob. Niidumäe heeft problemen om de bal te vangen. Niidumäe schiet op doel. Meister probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Salmistu probeert naar een medespeler te passen. Pajusaar speelt de bal door. Usin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hõbemets verovert de bal door een tackle van achteren. Hõbemets haalt uit met een fantastische trap. Salmistu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Seiler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Paas komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Peetson speelt de bal door. Hõbemets rent richting de bal. Usin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Usin krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Kesküla geeft de bal voor. Pajusaar kopt de bal weg. Niidumäe kan de bal niet met de borst controleren. Niidumäe draait met de bal, schiet en ... Salmistu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - FC Lümanda 4:0

43e minuut.
Lorenberg geeft een lange en hoge pass. Kullasadu rent richting de bal. Kullasadu passt de bal zonder na te denken. Hõbemets bereikt de bal nog maar net als eerste. Hõbemets schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United 32%, FC Lümanda 68%.
Manchester United - FC Lümanda 4:0

46e minuut.
Śliwka komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Zahovaiko is nu in balbezit. Kullasadu verovert de bal door een tackle van achteren. Kullasadu speelt de bal door. Niidumäe is nu in balbezit. Niidumäe haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Niidumäe draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Salmistu met een harde bal richting middenveld. Kold kopt de bal weg. Śliwka is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Lindebaum is nu in balbezit. Lindebaum speelt de bal door. Kullasadu is nu in balbezit. Kullasadu draait met de bal, schiet en ... Salmistu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - FC Lümanda 5:0

57e minuut.
Paas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hõbemets onderschept slim de pass. Hõbemets geeft een lange en hoge pass. Niidumäe rent richting de bal. Niidumäe draait met de bal, schiet en ... Salmistu bokst de bal weg.

58e minuut.
Sawa probeert naar een medespeler te passen. Kreek met een snel genomen vrije trap. Oidermaa is nu in balbezit. Oidermaa haalt uit met een fantastische trap. Tero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - FC Lümanda 5:1

68e minuut.
Śliwka is nu in balbezit. Śliwka geeft een lange en hoge pass. Oidermaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Oidermaa haalt uit met een fantastische trap. Tero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - FC Lümanda 5:2

72e minuut.
Kreek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patune verovert de bal door een tackle van achteren. Patune speelt de bal door. Kullasadu rent richting de bal. Kullasadu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Hõbemets speelt de bal door. Klungelig pakt Niidumäe de bal. Peetson rent richting de bal. Peetson haalt uit met een fantastische trap. Salmistu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - FC Lümanda 6:2

81e minuut.
Sawa met een sublieme pass. Pajusaar met een sublieme pass. Kullasadu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kullasadu geeft een hoge lob. Niidumäe maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Paas probeert naar een medespeler te passen. Saag bereikt de bal nog maar net als eerste. Saag passt de bal zonder na te denken. Oidermaa rent richting de bal. Oidermaa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Peetson passt de bal met de wreef. Daar is Hõbemets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niidumäe is nu in balbezit. Niidumäe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - FC Lümanda 7:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United 50%, FC Lümanda 50%.
Manchester United - FC Lümanda 7:2