Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Aida scKarala
433 Tactiek nr1
56% Balbezit 44%
16% Spel op eigen helft 84%
53 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.7 gemiddelde waardering 32.8
brilliant Schieten good
excellent Passen unsatisfactory
very good Verdedigen average


2e minuut.
Galán haalt uit met een fantastische trap. Pärnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gray geeft een lange en hoge pass. Perinić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - scKarala 1:0

5e minuut.
Piipuu kopt de bal weg. Gray geeft een hoge lob. Perinić kopt de bal weg. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán haalt uit met een fantastische trap. Kiider kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Baščaušević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lubrani kan de bal niet met de borst controleren. Lubrani passt de bal zonder na te denken. Perinić rent richting de bal. Perinić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - scKarala 2:0

6e minuut.
Vatisell met een sublieme pass. Klungelig pakt Ritsik de bal. Lubrani maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lubrani naar de kleedkamers voor een vroege douche.

8e minuut.
Ritsik kopt de bal weg. Peters kan de bal niet met de borst controleren. Vatisell rent richting de bal. Vatisell haalt uit met een fantastische trap. Reimaa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - scKarala 2:1

11e minuut.
Galán rent richting de bal. Pärnik is nu in balbezit. Galán verovert de bal door een tackle van achteren. Galán schiet op doel. Kiider maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - scKarala 3:1

13e minuut.
Uusmaa geeft de bal voor. Baščaušević geeft de bal voor. Perinić rent richting de bal. Galán is nu in balbezit. Galán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Gray passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Galán de bal. Galán passt de bal zonder na te denken. Perinić is nu in balbezit. Perinić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray geeft een lange en hoge pass. Perinić rent richting de bal. Galán is nu in balbezit. Galán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Kroontaaler geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Baščaušević geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Perinić maakt een snoekduik en kopt de bal. Kiider maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - scKarala 4:1

18e minuut.
Kroontaaler geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baščaušević met een snelle inworp. Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić draait met de bal, schiet en ... Kiider probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Anastasakos speelt de bal door. Gray is nu in balbezit. Gray passt de bal in één keer door. Galán rent richting de bal. Galán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - scKarala 5:1

21e minuut.
Sillam is nu in balbezit. Gray probeert naar een medespeler te passen. Baščaušević probeert naar een medespeler te passen. Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Ojamaa geeft een lange en hoge pass. Baščaušević is nu in balbezit. Daar is Baščaušević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baščaušević geeft de bal voor. Perinić maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Doeltrap. Kiider trapt de bal weg. Gray kopt de bal weg. Galán is nu in balbezit. Galán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - scKarala 6:1

29e minuut.
Galán kopt de bal weg. Daar is Piipuu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perinić rent richting de bal. Perinić schiet op doel. Kiider maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - scKarala 7:1

29e minuut.
Ritsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić verovert de bal door een tackle van achteren. Perinić probeert naar een medespeler te passen. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - scKarala 8:1

31e minuut.
Sillam is nu in balbezit. Sillam passt de bal zonder na te denken. Ojamaa is nu in balbezit. Galán verovert de bal door een tackle van achteren. Galán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Priks is nu in balbezit. Anastasakos onderschept slim de pass. Anastasakos speelt de bal door. Perinić is nu in balbezit. Perinić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kiider speelt de bal door. Gray kopt de bal weg. Baščaušević rent richting de bal. Baščaušević geeft een lange en hoge pass. Perinić krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ojamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojamaa passt de bal met de wreef. Piipuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić onderschept slim de pass. Perinić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gray passt de bal zonder na te denken. Galán heeft problemen om de bal te vangen. Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Priks kan de bal niet met de borst controleren. Anastasakos met een sublieme pass. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pärnik de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Baščaušević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anastasakos rent richting de bal. Anastasakos met een sublieme pass. Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić haalt uit met een fantastische trap. Kiider probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Gray zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ojamaa onderschept slim de pass. Perinić is nu in balbezit. Perinić schiet op doel. Kiider maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - scKarala 9:1

45e minuut.
Anastasakos probeert naar een medespeler te passen. Galán heeft problemen om de bal te vangen. Rünk rent richting de bal. Galán onderschept slim de pass. Galán haalt uit met een fantastische trap. Kiider verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - scKarala 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Aida 19%, scKarala 81%.
CF Aida - scKarala 10:1

46e minuut.
Baščaušević geeft de bal voor. Perinić kopt de bal weg. Klungelig pakt Ojamaa de bal. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Daar is Anastasakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anastasakos geeft de bal voor. Gray is nu in balbezit. Gray geeft de bal voor. Perinić springt en kopt de bal. Kiider bokst de bal weg.

50e minuut.
Vatisell is nu in balbezit. Kimmel verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sillam. Sillam krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Piipuu rent richting de bal. Perinić onderschept slim de pass. Perinić speelt de bal door. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Galán kopt de bal weg. Piipuu is nu in balbezit. Piipuu geeft een lange en hoge pass. Gray rent richting de bal. Gray geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Baščaušević rent richting de bal. Baščaušević geeft een lange en hoge pass. Perinić is nu in balbezit. Perinić draait met de bal, schiet en ... Kiider probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - scKarala 11:1

55e minuut.
Baščaušević geeft de bal voor. Kiider speelt de bal door. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray geeft een lange en hoge pass. Perinić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pärnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán verovert de bal door een tackle van achteren. Rünk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rünk krijgt een gele kaart. Galán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Perinić neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Kiider probeert wanhopig de bal te grijpen. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán haalt uit met een fantastische trap. Kiider maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Gray zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anastasakos geeft een hoge lob. Uusmaa kopt de bal weg. Perinić rent richting de bal. Perinić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray geeft een lange en hoge pass. Rünk kopt de bal weg. Perinić rent richting de bal. Perinić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ritsik onderschept slim de pass. Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritsik verovert de bal door een tackle van achteren. Ritsik haalt uit met een fantastische trap. Reimaa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - scKarala 11:2

63e minuut.
Perinić onderschept slim de pass. Perinić met een sublieme pass. Galán probeert de bal met de borst te controleren. Galán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - scKarala 12:2

66e minuut.
Pärnik kopt de bal weg. Piipuu probeert naar een medespeler te passen. Ojamaa heeft problemen om de bal te vangen. Perinić is nu in balbezit. Perinić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - scKarala 13:2

68e minuut.
Piipuu is nu in balbezit. Perinić onderschept slim de pass. Perinić passt de bal in één keer door. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kiider met een sublieme pass. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray geeft de bal voor. Perinić springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Gray probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baščaušević de bal. Baščaušević geeft een lange en hoge pass. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - scKarala 14:2

73e minuut.
Anastasakos passt de bal in één keer door. Baščaušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Baščaušević passt de bal met de wreef. Perinić is nu in balbezit. Perinić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - scKarala 15:2

75e minuut.
Daar is Piipuu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perinić rent richting de bal. Perinić passt de bal met de wreef. Galán rent richting de bal. Galán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - scKarala 16:2

76e minuut.
Ojamaa met een sublieme pass. Perinić is nu in balbezit. Perinić geeft een hoge lob. Galán rent richting de bal. Galán geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pärnik trapt de bal weg. Klungelig pakt Priks de bal. Anastasakos speelt de bal door. Baščaušević geeft een lange en hoge pass. Perinić krijgt zijn hoofd ertegen. Kiider kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić geeft de bal voor. Rünk is nu in balbezit. Perinić onderschept slim de pass. Perinić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - scKarala 17:2

82e minuut.
Piipuu is nu in balbezit. Anastasakos onderschept slim de pass. Anastasakos speelt de bal door. Klungelig pakt Perinić de bal. Perinić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Gray zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galán kan de bal niet met de borst controleren. Ojamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojamaa passt de bal met de wreef. Gray geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Baščaušević kopt de bal weg. Anastasakos geeft een lange en hoge pass. Daar is Kroontaaler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perinić is nu in balbezit. Perinić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Perinić rent richting de bal. Perinić geeft een hoge lob. Pärnik heeft problemen om de bal te vangen. Galán is nu in balbezit. Galán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - scKarala 18:2

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gray zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anastasakos rent richting de bal. Gray geeft de bal voor. Galán maakt een snoekduik en kopt de bal. Kiider kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Perinić is nu in balbezit. Perinić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - scKarala 19:2

90e minuut.
Anastasakos geeft de bal voor. Klungelig pakt Perinić de bal. Perinić draait met de bal, schiet en ... Rünk probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - scKarala 20:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Aida 12%, scKarala 88%.
CF Aida - scKarala 20:2