Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
scKarala CF Aida
nr1 Tactiek 433
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.2 gemiddelde waardering 57.1
good Schieten incredible
poor Passen very good
average Verdedigen solid


2e minuut.
Gray geeft de bal voor. Rünk heeft problemen om de bal te vangen. Perinić rent richting de bal. Perinić draait met de bal, schiet en ... Kiider maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - CF Aida 0:1

4e minuut.
Lubrani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pärgmaa komt het veld opgelopen. Uusmaa trapt de bal weg van het doel. Järvsalu kopt de bal weg. Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Perinić verovert de bal door een tackle van achteren. Perinić passt de bal zonder na te denken. Galán is nu in balbezit. Galán schiet op doel. Kiider maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - CF Aida 0:2

6e minuut.
Sillam bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán is nu in balbezit. Galán speelt de bal door. Pärgmaa is nu in balbezit. Pärgmaa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Daar is Perinić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rünk onderschept slim de pass. Rünk probeert naar een medespeler te passen. Galán is nu in balbezit. Galán schiet op doel. Kiider verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Pärnik geeft een lange en hoge pass. Sillam kopt de bal weg. Ojamaa heeft problemen om de bal te vangen. Galán rent richting de bal. Galán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Galán kopt de bal weg. Ojamaa heeft problemen om de bal te vangen. Perinić rent richting de bal. Perinić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pärnik de bal onder controle te krijgen. Kiider kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Priks geeft de bal voor. Kimmel rent richting de bal. Kimmel geeft een hoge lob. Galán is nu in balbezit. Galán schiet op doel. Kiider probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Gray met een snelle inworp. Ojamaa onderschept slim de pass. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán schiet op doel. Kiider maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - CF Aida 0:3

24e minuut.
Baščaušević met een sublieme pass. Klungelig pakt Galán de bal. Perinić rent richting de bal. Perinić haalt uit met een fantastische trap. Kiider maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - CF Aida 0:4

26e minuut.
Gray rent richting de bal. Gray geeft de bal voor. Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić schiet op doel. Kiider werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - CF Aida 0:5

27e minuut.
Pärgmaa met een sublieme pass. Daar is Perinić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perinić passt de bal met de wreef. Galán rent richting de bal. Galán draait met de bal, schiet en ... Kiider bokst de bal weg.

32e minuut.
Galán is nu in balbezit. Galán passt de bal in één keer door. Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rünk de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - CF Aida 0:6

34e minuut.
Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán passt de bal zonder na te denken. Perinić is nu in balbezit. Perinić haalt uit met een fantastische trap. Kiider probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - CF Aida 0:7

36e minuut.
Baščaušević met een snelle inworp. Pärgmaa is nu in balbezit. Pärgmaa geeft een lange en hoge pass. Perinić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - CF Aida 0:8

42e minuut.
Lucaciu geeft de bal voor. Inworp. Priks met een snelle inworp. Peters probeert de bal met de borst te controleren. Ritsik is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Klungelig pakt Järvsalu de bal. Priks bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray onderschept slim de pass. Gray geeft de bal voor. Galán krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - CF Aida 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: scKarala 80%, CF Aida 20%.
scKarala - CF Aida 0:9

51e minuut.
Kroontaaler geeft een hoge lob. Vatisell is nu in balbezit. Gray maakt een afschuwelijke overtreding. Gray krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Gray rent richting de bal. Gray met een sublieme pass. Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić schiet op doel. Kiider werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - CF Aida 0:10

58e minuut.
Järvsalu is nu in balbezit. Järvsalu geeft een hoge lob. Perinić is nu in balbezit. Perinić schiet op doel. Kiider werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - CF Aida 0:11

61e minuut.
Baščaušević geeft een hoge lob. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - CF Aida 0:12

64e minuut.
Uusmaa geeft de bal voor. Gray is nu in balbezit. Gray passt de bal in één keer door. Daar is Galán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galán schiet op doel. Kiider kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Perinić rent richting de bal. Perinić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - CF Aida 0:13

69e minuut.
Gray geeft een hoge lob. Daar is Rünk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perinić rent richting de bal. Perinić schiet op doel. Kiider maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - CF Aida 0:14

70e minuut.
Pärnik is nu in balbezit. Pärnik geeft een lange en hoge pass. Baščaušević kopt de bal weg. Pärgmaa heeft problemen om de bal te vangen. Pärgmaa geeft een lange en hoge pass. Kiider bokst de bal weg. Perinić maakt een snoekduik en kopt de bal. Kiider werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Daar is Uusmaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perinić rent richting de bal. Perinić geeft een hoge lob. Galán is nu in balbezit. Galán haalt uit met een fantastische trap. Kiider verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Lucaciu probeert naar een medespeler te passen. Perinić rent richting de bal. Perinić passt de bal zonder na te denken. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ritsik rent richting de bal. Lucaciu onderschept slim de pass. Baščaušević geeft de bal voor. Galán probeert de bal met de borst te controleren. Galán draait met de bal, schiet en ... Kiider kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Perinić bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - CF Aida 0:15

79e minuut.
Uusmaa is nu in balbezit. Galán verovert de bal door een tackle van achteren. Galán passt de bal in één keer door. Perinić is nu in balbezit. Perinić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Priks rent richting de bal. Järvsalu onderschept slim de pass. Järvsalu probeert naar een medespeler te passen. Gray is nu in balbezit. Gray geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pärgmaa rent richting de bal. Pärgmaa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pärnik de bal. Galán is nu in balbezit. Galán draait met de bal, schiet en ... Kiider bokst de bal weg. Paal! Klungelig pakt Rünk de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - CF Aida 0:16

84e minuut.
Galán geeft een hoge lob. Daar is Perinić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piipuu is nu in balbezit. Perinić onderschept slim de pass. Perinić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Pärgmaa geeft de bal voor. Ojamaa verovert de bal door een tackle van achteren. Galán kan de bal niet met de borst controleren. Galán schiet op doel. Uusmaa probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Kiider verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Galán kopt de bal weg. Klungelig pakt Uusmaa de bal. Perinić rent richting de bal. Perinić haalt uit met een fantastische trap. Pärnik probeert de bal aan de voet te houden. Kiider probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: scKarala 76%, CF Aida 24%.
scKarala - CF Aida 0:16