Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Lagann F.C Paisanos FC
451-Base Tactiek 442DefLftBack
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
20 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
60 gemiddelde waardering 49.8
excellent Schieten solid
very good Passen solid
formidable Verdedigen average


2e minuut.
Valderrama geeft een lange en hoge pass. Daar is Izturis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisło draait met de bal, schiet en ... Lawrence probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Paisanos FC 1:0

14e minuut.
Verheijen verovert de bal door een tackle van achteren. Verheijen geeft een lange en hoge pass. Valderrama rent richting de bal. Valderrama geeft een lange en hoge pass. Cisło krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Izturis is nu in balbezit. Izturis geeft een lange en hoge pass. Cisło rent richting de bal. Cisło haalt uit met een fantastische trap. Lawrence probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Paisanos FC 2:0

20e minuut.
Cisło passt de bal met de wreef. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama speelt de bal door. Cisło is nu in balbezit. Cisło schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Rincón heeft problemen om de bal te vangen. Rincón passt de bal in één keer door. Szviták speelt de bal door. Valderrama rent richting de bal. Valderrama haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Spediacci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Izturis bereikt de bal nog maar net als eerste. Izturis geeft een lange en hoge pass. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Paisanos FC 3:0

28e minuut.
Spediacci geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cárdenas met de inworp. Ðức Mạnh rent richting de bal. Ðức Mạnh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Montiel geeft de bal voor. Loreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisło onderschept slim de pass. Cisło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Paisanos FC 4:0

31e minuut.
Spediacci verovert de bal door een tackle van achteren. Spediacci speelt de bal door. Cisło probeert naar een medespeler te passen. Valderrama is nu in balbezit. Valderrama geeft een hoge lob. Lawrence verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Abrami is nu in balbezit. Abrami geeft een hoge lob. Villalba met een sublieme pass. Cisło rent richting de bal. Cisło draait met de bal, schiet en ... Lawrence kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Verheijen kopt de bal weg. Klungelig pakt Otero de bal. Cisło rent richting de bal. Cisło haalt uit met een fantastische trap. Lawrence probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Paisanos FC 5:0

43e minuut.
Rybka geeft een lange en hoge pass. Montiel kopt de bal weg. Daar is Loreto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisło rent richting de bal. Cisło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Paisanos FC 6:0

45e minuut.
Inworp. Bohár komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Lagann F.C 32%, Paisanos FC 68%.
Team Lagann F.C - Paisanos FC 6:0

48e minuut.
Otero geeft een lange en hoge pass. Abrami rent richting de bal. Caravantes onderschept slim de pass. Bolet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Valderrama rent richting de bal. Valderrama geeft een hoge lob. Cisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisło haalt uit met een fantastische trap. Otero controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Rybka probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Valderrama met een snelle inworp. Rincón geeft een hoge lob. Cisło springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Montiel geeft de bal voor. Cisło is nu in balbezit. Villalba legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cisło is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cisło kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Paisanos FC 7:0

60e minuut.
Perez Greco komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Rincón met de inworp. Valderrama geeft de bal voor. Cisło maakt een snoekduik en kopt de bal. Lawrence maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Otero is nu in balbezit. Paal!
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Otero probeert de bal aan de voet te houden. Perez Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Otero krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Otero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ðức Mạnh is nu in balbezit. Verheijen verovert de bal door een tackle van achteren. Verheijen geeft een hoge lob. Cisło springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Lagann F.C 33%, Paisanos FC 67%.
Team Lagann F.C - Paisanos FC 7:0