Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-02-04 11:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Shqipëria Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7320
Shqipëria Belarus
Shqip Tactiek forforturututu
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 1
77.1 gemiddelde waardering 67.8
incredible Schieten excellent
incredible Passen formidable
incredible Verdedigen outstanding


5e minuut.
Elezi speelt de bal door. Ahmetaj heeft problemen om de bal te vangen. Ahmetaj passt de bal in één keer door. Rragami bereikt de bal nog maar net als eerste. Rragami haalt uit met een fantastische trap. Peszniau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Shtanyuk geeft de bal voor. Inworp. Ahmetaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Elezi met een sublieme pass. Ahmetaj geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Labazevich probeert naar een medespeler te passen. Kolonja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Elezi speelt de bal door. Kolonja is nu in balbezit. Kolonja draait met de bal, schiet en ... Peszniau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Hila onderschept slim de pass. Hila probeert naar een medespeler te passen. Sapunxhiu geeft de bal voor. Kolonja rent richting de bal. Kolonja haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Elezi de bal onder controle te krijgen. Ahmetaj is nu in balbezit. Ahmetaj passt de bal in één keer door. Kolonja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Nestserau geeft een lange en hoge pass. Sumich rent richting de bal. Hila bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumich onderschept slim de pass. Sumich draait met de bal, schiet en ... Isai bokst de bal weg. Sapunxhiu geeft een hoge lob. Shtanyuk rent richting de bal. Rragami onderschept slim de pass. Rragami haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Ngjeci probeert naar een medespeler te passen. Hila geeft de bal voor. Rragami rent richting de bal. Rragami schiet op doel. Peszniau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Narushevicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Elezi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elezi geeft de bal voor. Rragami is nu in balbezit. Rragami haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Znak controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Isai maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rragami kan de bal niet met de borst controleren. Kolonja is nu in balbezit. Kolonja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shqipëria - Belarus 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shqipëria 43%, Belarus 57%.
Shqipëria - Belarus 1:0

47e minuut.
Ajdinaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Elezi speelt de bal door. Kolonja is nu in balbezit. Kolonja draait met de bal, schiet en ... Peszniau maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Shqipëria - Belarus 2:0

57e minuut.
Sumich rent richting de bal. Sumich geeft de bal voor. Sapunxhiu geeft een hoge lob. Rragami is nu in balbezit. Rragami haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Buitenspel voor Kolonja. Goede buitenspelval van de verdediging. Dalipi komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Rragami rent richting de bal. Labazevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rragami onderschept slim de pass. Rragami haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kolonja rent richting de bal. Kolonja haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Shqipëria - Belarus 3:0

73e minuut.
Liavitski rent richting de bal. Liavitski probeert naar een medespeler te passen. Znak rent richting de bal. Znak haalt uit met een fantastische trap. Isai werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Dalipi met een snelle inworp. Rragami is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Shtanyuk ... Strafschop! Shtanyuk is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Rragami is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rragami kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Labazevich geeft een hoge lob. Sumich rent richting de bal. Znak rent richting de bal. Znak draait met de bal, schiet en ... Isai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shqipëria - Belarus 3:1

85e minuut.
Kasianovich geeft een lange en hoge pass. Daar is Znak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Narushevicz geeft de bal voor. Znak rent richting de bal. Znak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Chut`janau kopt de bal weg. Liavitski is nu in balbezit. Elezi begaat een overtreding. Liavitski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shqipëria 49%, Belarus 51%.
Shqipëria - Belarus 3:1