Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-02-10 19:14
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: TRANS X Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 4602
TRANS X FC LYNX
eso Tactiek 423+
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
46.7 gemiddelde waardering 48.6
matig Schieten goed
solide Passen solide
goed Verdedigen matig


4e minuut.
Buitenspel voor Mojzesowicz. Goede buitenspelval van de verdediging. Bunčák maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Duper rent richting de bal. Duper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - FC LYNX 0:1

11e minuut.
Pärnpuu rent richting de bal. Pärnpuu passt de bal in één keer door. Istenes is nu in balbezit. Mojzesowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Mojzesowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bunčák is nu in balbezit. Skandaliaris verovert de bal door een tackle van achteren. Skandaliaris probeert naar een medespeler te passen. Mojzesowicz is nu in balbezit. Mojzesowicz draait met de bal, schiet en ... Martín bokst de bal weg.

20e minuut.
Sánchez Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Méndez geeft een lange en hoge pass. Duper bereikt de bal nog maar net als eerste. Duper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - FC LYNX 0:2

27e minuut.
Reber rent richting de bal. Reber geeft de bal voor. Duper bereikt de bal nog maar net als eerste. Duper schiet op doel. Csordás maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - FC LYNX 0:3

30e minuut.
Pärnpuu passt de bal met de wreef. Daar is Moura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moura passt de bal in één keer door. Daar is Skandaliaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skandaliaris schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - FC LYNX 1:3

32e minuut.
Sarlós geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vergara met een snelle inworp. Chyła is nu in balbezit. Chyła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ramut bereikt de bal nog maar net als eerste. Desailly onderschept slim de pass. Desailly met een sublieme pass. Mougin speelt de bal door. Mojzesowicz is nu in balbezit. Martín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mojzesowicz is nu in balbezit. Mojzesowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - FC LYNX 2:3

44e minuut.
Martín trapt de bal weg. Sánta kan de bal niet met de borst controleren. Pärnpuu met een sublieme pass. Moura is nu in balbezit. Moura geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRANS X 36%, FC LYNX 64%.
TRANS X - FC LYNX 2:3

52e minuut.
Istenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Istenes geeft een lange en hoge pass. Duper rent richting de bal. Duper schiet op doel. Csordás probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - FC LYNX 2:4

55e minuut.
Creţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Creţu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chyła de bal. Mojzesowicz rent richting de bal. Mojzesowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Vergara raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szekfű komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Bunčák passt de bal met de wreef. Sánta bereikt de bal nog maar net als eerste. Moura verovert de bal door een tackle van achteren. Moura geeft een hoge lob. Chyła kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRANS X 30%, FC LYNX 70%.
TRANS X - FC LYNX 2:4