Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kazakhstán U21 Daehan Minguk U21
Korea Tactiek DEFQON 5
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 38.2
weak Schieten good
average Passen average
good Verdedigen average


5e minuut.
Jaksybekov onderschept slim de pass. Park-Hyuon onderschept slim de pass. Park-Hyuon speelt de bal door. Hanuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanuto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son verovert de bal door een tackle van achteren. Jee-Son schiet op doel. Nurakhmetov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazakhstán U21 - Daehan Minguk U21 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kazakhstán U21 63%, Daehan Minguk U21 37%.
Kazakhstán U21 - Daehan Minguk U21 0:1

46e minuut.
Park met een sublieme pass. Han-Kon is nu in balbezit. Han-Kon geeft de bal voor. Jee-Son rent richting de bal. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap. Nurakhmetov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Gabdullin is nu in balbezit. Met opzet legt Tae-Li zijn tegenspeler op de grond. Gabdullin raakt geblesseerd tijdens het duel. Ibrashev komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Smakov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaksybekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaksybekov met een sublieme pass. Reiherd rent richting de bal. Reiherd draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Inworp. Khokhlov komt het veld opgelopen. Kirov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kazakhstán U21 58%, Daehan Minguk U21 42%.
Kazakhstán U21 - Daehan Minguk U21 0:1