Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-02-11 01:00
  • Competitiewedstrijd: LigaCubana
  • Stadion: Allianz Stadium
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 10201
Juventus.cu Los_Pumas
att2-v2 Tactiek J2
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
1 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 47.6
good Schieten solid
good Passen solid
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Linares rent richting de bal. Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Aviles tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burton is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maceo komt bij de bal en schiet. Olivares bokst de bal weg.

23e minuut.
Bablekos kopt de bal weg. Daar is Maceo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maceo passt de bal met de wreef. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares draait met de bal, schiet en ... Olivares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Maceo kopt de bal weg. Linares is nu in balbezit. Linares passt de bal zonder na te denken. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Olivares probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Los_Pumas 0:1

26e minuut.
Rovira met een sublieme pass. Maceo rent richting de bal. Maceo passt de bal zonder na te denken. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares haalt uit met een fantastische trap. Olivares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Rovira geeft de bal voor. Massó rent richting de bal. Massó geeft de bal voor. Ocampo rent richting de bal. Ocampo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Maceo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maceo met een sublieme pass. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares haalt uit met een fantastische trap. Olivares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Los_Pumas 0:2

36e minuut.
Aviles heeft problemen om de bal te vangen. Maceo is nu in balbezit. Maceo passt de bal met de wreef. Burton rent richting de bal. Burton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bablekos heeft problemen om de bal te vangen. Maceo geeft een hoge lob. Linares rent richting de bal. Linares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Los_Pumas 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus.cu 57%, Los_Pumas 43%.
Juventus.cu - Los_Pumas 0:3

50e minuut.
Avramov met een sublieme pass. Aguiar is nu in balbezit. Aguiar geeft de bal voor. Pastorczyk kopt de bal weg. Gosselin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Gosselin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maceo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maceo probeert naar een medespeler te passen. Linares rent richting de bal. Linares schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Tongun geeft een lange en hoge pass. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares geeft de bal voor. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burke geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mouco geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pastorczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gosselin is nu in balbezit. Gosselin geeft een lange en hoge pass. Piilberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Klungelig pakt Avramov de bal. Buitenspel voor Calzadilla. Goede buitenspelval van de verdediging. Mouco neemt vlug de vrije trap. Linares rent richting de bal. Linares haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Los_Pumas 0:4

76e minuut.
Maceo verovert de bal door een tackle van achteren. Maceo probeert naar een medespeler te passen. Massó bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Băşulescu schiet op doel. Olivares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Los_Pumas 0:5

85e minuut.
Burton rent richting de bal. Aguiar verovert de bal door een tackle van achteren. Aguiar met een sublieme pass. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Linares probeert de bal aan de voet te houden. Rovira bereikt de bal nog maar net als eerste. Calzadilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calzadilla krijgt een gele kaart. Rovira is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rovira zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus.cu 56%, Los_Pumas 44%.
Juventus.cu - Los_Pumas 0:5