Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-02-25 01:00
  • Competitiewedstrijd: LigaCubana
  • Stadion: Oriol-Tort
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 10474
Masia-Cubana Los_Pumas
4-3-3 Tactiek J2
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
27 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
57.4 gemiddelde waardering 43.5
outstanding Schieten good
very good Passen good
very good Verdedigen solid


6e minuut.
Mark passt de bal zonder na te denken. De VEcchi is nu in balbezit. De VEcchi passt de bal zonder na te denken. Kauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kauer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dikov rent richting de bal. Dikov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - Los_Pumas 1:0

8e minuut.
Van Schuerbeek is nu in balbezit. Van Schuerbeek geeft een lange en hoge pass. Mouco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Morffi schiet op doel. Piilberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
De VEcchi verovert de bal door een tackle van achteren. De VEcchi geeft de bal voor. Kauer kopt de bal weg. Morffi rent richting de bal. Morffi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Morffi geeft een lange en hoge pass. Kauer is nu in balbezit. Kauer schiet op doel. Tongun onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - Los_Pumas 2:0

10e minuut.
Linares probeert naar een medespeler te passen. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morffi verovert de bal door een tackle van achteren. Morffi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Mark is nu in balbezit. Mark passt de bal in één keer door. Križić bereikt de bal nog maar net als eerste. Križić geeft een lange en hoge pass. Morffi geeft een lange en hoge pass. Piilberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piilberg met een sublieme pass. Linares kopt de bal weg. Burton is nu in balbezit. Burton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De VEcchi passt de bal in één keer door. Dikov rent richting de bal. Tongun begaat een overtreding. Tongun krijgt een gele kaart. Dikov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dikov wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Van Schuerbeek kan de bal niet met de borst controleren. Van Schuerbeek geeft een lange en hoge pass. Kauer kopt de bal weg. Morffi probeert de bal met de borst te controleren. Morffi schiet op doel. Piilberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Križić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Tongun legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kauer raakt geblesseerd tijdens het duel. Kauer zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Piilberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

32e minuut.
Klungelig pakt De VEcchi de bal. De VEcchi met een sublieme pass. Križić rent richting de bal. Križić geeft een lange en hoge pass. Kauer maakt een snoekduik en kopt de bal. Piilberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Dadabbo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bauta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burke bereikt de bal nog maar net als eerste. Burke geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Križić geeft een hoge lob. Morffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Morffi passt de bal met de wreef. Kauer rent richting de bal. Kauer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - Los_Pumas 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masia-Cubana 41%, Los_Pumas 59%.
Masia-Cubana - Los_Pumas 3:0

48e minuut.
Tongun onderschept slim de pass. Tongun speelt de bal door. Križić rent richting de bal. Križić geeft een hoge lob. Kauer maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Piilberg trapt de bal weg van het doel. Mark kopt de bal weg. Morffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Morffi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - Los_Pumas 4:0

52e minuut.
Burke geeft de bal voor. Križić rent richting de bal. Križić passt de bal met de wreef. Kauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kauer haalt uit met een fantastische trap. Piilberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Marcola geeft de bal voor. Morffi is nu in balbezit. Morffi speelt de bal door. Kauer rent richting de bal. Kauer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Lamouchi met een sublieme pass. Križić kopt de bal weg. Klungelig pakt Tongun de bal. Kauer is nu in balbezit. Kauer draait met de bal, schiet en ... Piilberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Morffi rent richting de bal. Morffi schiet op doel. Piilberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - Los_Pumas 5:0

69e minuut.
Mark is nu in balbezit. Mark passt de bal met de wreef. Križić bereikt de bal nog maar net als eerste. Križić geeft de bal voor. Kauer krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - Los_Pumas 6:0

70e minuut.
Dikov onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bauta. Dikov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Križić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Morffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Morffi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Križić geeft een hoge lob. Kauer is nu in balbezit. Kauer haalt uit met een fantastische trap. Piilberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - Los_Pumas 7:0

73e minuut.
Rovira geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De VEcchi met de inworp. Morffi rent richting de bal. Morffi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Klungelig pakt Rovira de bal. Kauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kauer draait met de bal, schiet en ... Mouco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piilberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - Los_Pumas 8:0

85e minuut.
Mark geeft de bal voor. Dikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kauer de bal. Kauer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Mouco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kauer rent richting de bal. Paal!

90e minuut.
Van Schuerbeek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kauer kopt de bal weg. Morffi is nu in balbezit. Klungelig pakt Morffi de bal. Morffi haalt uit met een fantastische trap. Piilberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masia-Cubana 33%, Los_Pumas 67%.
Masia-Cubana - Los_Pumas 8:0