Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-02-25 01:00
  • Competitiewedstrijd: LigaCubana
  • Stadion: CescBarsa Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4143
CescBarsa Juventus.cu
5-2-1-1W-1 Tactiek att2-v2
44% Balbezit 56%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
48.4 gemiddelde waardering 46
adequate Schieten good
adequate Passen good
good Verdedigen solid


8e minuut.
Daar is Pastorczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pastorczyk passt de bal zonder na te denken. Calzadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Calzadilla schiet op doel. Jones maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CescBarsa - Juventus.cu 0:1

15e minuut.
Bartumeo is nu in balbezit. Bartumeo geeft een hoge lob. Bauta rent richting de bal. Pou verovert de bal door een tackle van achteren. Pou draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CescBarsa - Juventus.cu 1:1

32e minuut.
Concepción onderschept slim de pass. Concepción geeft de bal voor. Klungelig pakt Bauta de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Concepción zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CescBarsa 50%, Juventus.cu 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CescBarsa - Juventus.cu 1:1

53e minuut.
Massó bereikt de bal nog maar net als eerste. Massó passt de bal met de wreef. Almaguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Calzadilla onderschept slim de pass. Calzadilla draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

62e minuut.
Juantorena kopt de bal weg. Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosselin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gosselin krijgt een gele kaart. Garrido wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Garrido kan niet meer verder spelen. Vizcarrondo komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Pastorczyk is nu in balbezit. Pastorczyk passt de bal zonder na te denken. Juantorena is nu in balbezit. Juantorena haalt uit met een fantastische trap. Jones probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CescBarsa - Juventus.cu 1:2

70e minuut.
Massó passt de bal met de wreef. Pastorczyk heeft problemen om de bal te vangen. Pastorczyk probeert naar een medespeler te passen. Calzadilla is nu in balbezit. Calzadilla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Concepción rent richting de bal. Concepción passt de bal zonder na te denken. Pou rent richting de bal. Pou draait met de bal, schiet en ... Daar is Bauta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mujezin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CescBarsa 44%, Juventus.cu 56%.
CescBarsa - Juventus.cu 1:2