Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-03-11 00:59
  • Competitiewedstrijd: LigaCubana
  • Stadion: LixaR Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 12338
LixaR Los_Pumas
5D-3M-2ATT Tactiek J2
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 36.1
uitstekend Schieten matig
goed Passen redelijk
solide Verdedigen matig


2e minuut.
Mirkowski rent richting de bal. Ganduglia geeft een lange en hoge pass. Rovira kopt de bal weg. D`hoker rent richting de bal. D`hoker geeft een lange en hoge pass. Piilberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hamelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamelin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LixaR - Los_Pumas 1:0

6e minuut.
Hamelin kopt de bal weg. Florea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zada is nu in balbezit. Hamelin is nu in balbezit. Hamelin draait met de bal, schiet en ... Piilberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Cívica rent richting de bal. Cívica geeft een hoge lob. Hamelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamelin schiet op doel. Piilberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LixaR - Los_Pumas 2:0

18e minuut.
Rovira met een snelle inworp. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker geeft de bal voor. Florea is nu in balbezit. Florea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Cívica geeft een hoge lob. Florea kopt de bal weg. Hamelin heeft problemen om de bal te vangen. Hamelin draait met de bal, schiet en ... Piilberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LixaR - Los_Pumas 3:0

23e minuut.
Mizda probeert naar een medespeler te passen. Bucheli heeft problemen om de bal te vangen. Bucheli geeft een hoge lob. Florea bereikt de bal nog maar net als eerste. Florea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Florea verovert de bal door een tackle van achteren. Florea schiet op doel. Zada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hamelin is nu in balbezit. Hamelin schiet op doel. Piilberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Mirkowski speelt de bal door. Bucheli geeft een hoge lob. Lutka heeft problemen om de bal te vangen. Florea bereikt de bal nog maar net als eerste. Florea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LixaR 40%, Los_Pumas 60%.
LixaR - Los_Pumas 3:0

51e minuut.
Cívica rent richting de bal. Cívica passt de bal in één keer door. Hamelin is nu in balbezit. Hamelin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LixaR - Los_Pumas 4:0

55e minuut.
Cívica is nu in balbezit. Cívica met een sublieme pass. Hamelin is nu in balbezit. Hamelin haalt uit met een fantastische trap. Piilberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LixaR - Los_Pumas 5:0

56e minuut.
Mirkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pereira komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Burton rent richting de bal. Burton passt de bal zonder na te denken. Daar is Rovira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Florea rent richting de bal. Florea draait met de bal, schiet en ... Piilberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Cívica is nu in balbezit. Cívica passt de bal met de wreef. Zada heeft problemen om de bal te vangen. Hamelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamelin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bucheli probeert naar een medespeler te passen. D`hoker geeft een hoge lob. Duru heeft problemen om de bal te vangen. Hamelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamelin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Cívica rent richting de bal. Cívica passt de bal zonder na te denken. Hamelin rent richting de bal. Hamelin haalt uit met een fantastische trap. Piilberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LixaR - Los_Pumas 6:0

78e minuut.
Burton passt de bal met de wreef. Watulingas bereikt de bal nog maar net als eerste. Florea verovert de bal door een tackle van achteren. Hamelin is nu in balbezit. Hamelin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker geeft de bal voor. Florea kopt de bal weg. Hamelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamelin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Zagal verovert de bal door een tackle van achteren. Zagal geeft een lange en hoge pass. Florea bereikt de bal nog maar net als eerste. Florea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LixaR - Los_Pumas 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LixaR 37%, Los_Pumas 63%.
LixaR - Los_Pumas 7:0