Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-03-11 01:00
  • Competitiewedstrijd: LigaCubana
  • Stadion: Allianz Stadium
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 12796
Juventus.cu Masia-Cubana
att2-v2 Tactiek 4-3-3
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 64.8
good Schieten incredible
good Passen formidable
adequate Verdedigen very good


1e minuut.
Bauta heeft problemen om de bal te vangen. Nadal rent richting de bal. Lee onderschept slim de pass. Dikov verovert de bal door een tackle van achteren. Dikov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Calzadilla kopt de bal weg. Chinês is nu in balbezit. Chinês met een sublieme pass. Nadal rent richting de bal. Nadal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Doeltrap. Mujezin trapt de bal weg. Juantorena kopt de bal weg. Calzadilla is nu in balbezit. Calzadilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Masia-Cubana 1:0

7e minuut.
Chinês passt de bal in één keer door. Frangueiro probeert naar een medespeler te passen. Nadal rent richting de bal. Dikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Morffi onderschept slim de pass. Nadal met een sublieme pass. Dikov rent richting de bal. Dikov draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus.cu - Masia-Cubana 1:1

13e minuut.
Goitia Peña passt de bal zonder na te denken. Chinês heeft problemen om de bal te vangen. Chinês passt de bal zonder na te denken. Morffi rent richting de bal. Morffi draait met de bal, schiet en ... Mujezin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aguiar met een sublieme pass. Nadal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Morffi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Goitia Peña controleert de bal met de borst. Goitia Peña geeft de bal voor. Nadal heeft problemen om de bal te vangen. Dikov is nu in balbezit. Dikov haalt uit met een fantastische trap. Mujezin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Morffi is nu in balbezit. Paal! Morffi is nu in balbezit. Morffi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Masia-Cubana 1:2

26e minuut.
Goitia Peña geeft de bal voor. Aguiar controleert de bal met de borst. Morffi rent richting de bal. Morffi haalt uit met een fantastische trap. Mujezin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bauta is nu in balbezit. Nadal is nu in balbezit. Morffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal rent richting de bal. Nadal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Chinês probeert naar een medespeler te passen. Goitia Peña rent richting de bal. Goitia Peña met een sublieme pass. Nadal rent richting de bal. Nadal draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

31e minuut.
Mujezin probeert naar een medespeler te passen. Juantorena kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mark de bal onder controle te krijgen. Niemierka is nu in balbezit. Niemierka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Chinês met een sublieme pass. Frangueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Frangueiro speelt de bal door. Dikov rent richting de bal. Dikov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Chinês bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinês passt de bal met de wreef. Pérez is nu in balbezit. Nadal verovert de bal door een tackle van achteren. Nadal schiet op doel. Mujezin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Chinês kopt de bal weg. Nadal is nu in balbezit. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Frangueiro met een sublieme pass. Goitia Peña probeert naar een medespeler te passen. Nadal rent richting de bal. Dikov is nu in balbezit. Dikov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Chinês verovert de bal door een tackle van achteren. Chinês passt de bal in één keer door. Nadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus.cu 67%, Masia-Cubana 33%.
Juventus.cu - Masia-Cubana 1:2

47e minuut.
Aguiar geeft een hoge lob. Niemierka rent richting de bal. Hoření begaat een overtreding. Hoření krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Frangueiro rent richting de bal. Frangueiro geeft een lange en hoge pass. Daar is Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morffi is nu in balbezit. Morffi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Masia-Cubana 1:3

52e minuut.
Goitia Peña geeft een hoge lob. Dikov is nu in balbezit. Pérez rent richting de bal. Nadal is nu in balbezit. Nadal schiet op doel. Mujezin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Juantorena kopt de bal weg. Frangueiro geeft de bal voor. Nadal kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dikov de bal onder controle te krijgen. Dikov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Chinês met een sublieme pass. Klungelig pakt Goitia Peña de bal. Goitia Peña passt de bal met de wreef. Nadal rent richting de bal. Nadal draait met de bal, schiet en ... Mujezin bokst de bal weg.

58e minuut.
Mark kopt de bal weg. Goitia Peña is nu in balbezit. Goitia Peña passt de bal in één keer door. Dikov rent richting de bal. Dikov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Mujezin speelt de bal door. Chinês kan de bal niet met de borst controleren. Chinês probeert naar een medespeler te passen. Dikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikov draait met de bal, schiet en ... Paal!

62e minuut.
Chinês met een sublieme pass. Goitia Peña is nu in balbezit. Goitia Peña geeft een lange en hoge pass. Dikov is nu in balbezit. Dikov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mujezin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mujezin met een sublieme pass. Goitia Peña geeft een hoge lob. Nadal is nu in balbezit. Nadal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Daar is Massó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goitia Peña is nu in balbezit. Goitia Peña passt de bal in één keer door. Daar is Nadal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Dadabbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadabbo geeft een hoge lob. Nadal rent richting de bal. Nadal draait met de bal, schiet en ... Mujezin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Masia-Cubana 1:4

67e minuut.
Calzadilla probeert naar een medespeler te passen. Juantorena rent richting de bal. Frangueiro begaat een overtreding. Frangueiro krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Massó rent richting de bal. Frangueiro onderschept slim de pass. Frangueiro geeft een hoge lob. Dikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Mujezin speelt de bal door. Chinês kopt de bal weg. Goitia Peña geeft een hoge lob. Nadal is nu in balbezit. Nadal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Masia-Cubana 1:5

72e minuut.
Goitia Peña rent richting de bal. Goitia Peña passt de bal zonder na te denken. Dikov is nu in balbezit. Dikov draait met de bal, schiet en ... Mujezin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Masia-Cubana 1:6

74e minuut.
Frangueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Frangueiro passt de bal zonder na te denken. Nadal rent richting de bal. Morffi rent richting de bal. Morffi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Morffi kopt de bal weg. Bauta heeft problemen om de bal te vangen. Nadal rent richting de bal. Nadal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Masia-Cubana 1:7

76e minuut.
Pastorczyk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Niemierka de bal. Niemierka passt de bal zonder na te denken. Massó bereikt de bal nog maar net als eerste. Massó geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Goitia Peña rent richting de bal. Goitia Peña geeft een lange en hoge pass. Nadal kopt de bal weg. Dikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikov draait met de bal, schiet en ... Mujezin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Aguiar de bal. Nadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal haalt uit met een fantastische trap. Mujezin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Masia-Cubana 1:8

84e minuut.
Aguiar is nu in balbezit. Aguiar geeft een hoge lob. Goitia Peña kopt de bal weg. Nadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frangueiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus.cu 60%, Masia-Cubana 40%.
Juventus.cu - Masia-Cubana 1:8