Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skrzydlaci Swiss
Bezpieczna Tactiek 2x2
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 48
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 36.2
solide Schieten solide
matig Passen redelijk
matig Verdedigen matig


1e minuut.
de Jesús Silva speelt de bal door. Boruciak is nu in balbezit. Boruciak met een sublieme pass. Ezmeç is nu in balbezit. Ezmeç draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Ezmeç kopt de bal weg. de Jesús Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jesús Silva passt de bal in één keer door. Salihagić is nu in balbezit. Salihagić haalt uit met een fantastische trap. Seress probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salihagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Salihagić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Daar is Salihagić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Jesús Silva rent richting de bal. Ezmeç verovert de bal door een tackle van achteren. Ezmeç draait met de bal, schiet en ... Seress werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Swiss 0:1

8e minuut.
Wisłocki met een sublieme pass. Ezmeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ezmeç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap. Seress werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Swiss 0:2

11e minuut.
Stramowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Apaydın komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Wisłocki geeft een lange en hoge pass. Ezmeç kopt de bal weg. Salihagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezmeç is nu in balbezit. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ezmeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezmeç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Swiss 0:3

14e minuut.
Daar is Apaydın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezmeç verovert de bal door een tackle van achteren. de Jesús Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezmeç onderschept slim de pass. Ezmeç draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ezmeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezmeç schiet op doel. Seress probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Swiss 0:4

18e minuut.
Ezmeç passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Salihagić de bal. Butucea onderschept slim de pass. Butucea heeft problemen om de bal te vangen. Butucea draait met de bal, schiet en ... Obolewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salihagić rent richting de bal. Salihagić geeft de bal voor. Ezmeç rent richting de bal. Ezmeç draait met de bal, schiet en ... Seress bokst de bal weg. Ezmeç is nu in balbezit. Ezmeç draait met de bal, schiet en ... Seress probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Swiss 0:5

22e minuut.
Salihagić is nu in balbezit. Salihagić passt de bal zonder na te denken. Ezmeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezmeç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Swiss 0:6

23e minuut.
de Jesús Silva raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

23e minuut.
Boruciak probeert naar een medespeler te passen. Zornoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zornoza geeft de bal voor. Ezmeç rent richting de bal. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Seress speelt de bal door. Butucea kopt de bal weg. Ezmeç is nu in balbezit. Daar is Ezmeç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ezmeç rent richting de bal. Seress met een sublieme pass. Salihagić kopt de bal weg. Ezmeç rent richting de bal. Ezmeç draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Swiss 0:7

27e minuut.
Apaydın probeert naar een medespeler te passen. Place rent richting de bal. Place passt de bal zonder na te denken. Ezmeç is nu in balbezit. Ezmeç draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Doeltrap. Seress trapt de bal weg van het doel. Ezmeç probeert de bal aan de voet te houden. Ezmeç draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ezmeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap. Seress kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Ezmeç geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Salihagić de bal. Salihagić speelt de bal door. Ezmeç rent richting de bal. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Seress trapt de bal weg van het doel. Salihagić kopt de bal weg. Ezmeç rent richting de bal. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ezmeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Seress met een sublieme pass. Salihagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezmeç is nu in balbezit. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ezmeç rent richting de bal. Ezmeç draait met de bal, schiet en ... Seress werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ezmeç zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salihagić controleert de bal met de borst. Ezmeç rent richting de bal. Ezmeç draait met de bal, schiet en ... Seress verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ezmeç is nu in balbezit. Ezmeç draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Sᴄholes speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salihagić met de inworp. Ezmeç rent richting de bal. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap. Seress probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Seress met een sublieme pass. Salihagić kopt de bal weg. Ezmeç probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap. Seress maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ezmeç met de inworp. Salihagić is nu in balbezit. Klungelig pakt Ezmeç de bal. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap. Seress maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Swiss 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skrzydlaci 75%, Swiss 25%.
Skrzydlaci - Swiss 0:8

46e minuut.
Ezmeç met een sublieme pass. Kerský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerský geeft een lange en hoge pass. Ezmeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ezmeç de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Swiss 0:9

49e minuut.
Ezmeç met een snelle inworp. Salihagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Salihagić probeert naar een medespeler te passen. Ezmeç is nu in balbezit. Ezmeç draait met de bal, schiet en ... Seress verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ezmeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezmeç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Swiss 0:10

52e minuut.
Salihagić passt de bal in één keer door. Wisłocki probeert naar een medespeler te passen. Ezmeç rent richting de bal. Ezmeç draait met de bal, schiet en ... Seress probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Seress met een harde bal richting middenveld. Apaydın kopt de bal weg. Obolewicz speelt de bal door. Ezmeç rent richting de bal. Ezmeç draait met de bal, schiet en ... Seress bokst de bal weg. Ezmeç rent richting de bal. Ezmeç draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Seress speelt de bal door. Salihagić kopt de bal weg. Ezmeç rent richting de bal. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap. Seress probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ezmeç is nu in balbezit. Ezmeç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Swiss 0:11

61e minuut.
Sᴄholes speelt de bal door. Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciak passt de bal met de wreef. Butucea rent richting de bal. Butucea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Swiss 1:11

63e minuut.
Apaydın is nu in balbezit. Queirós onderschept slim de pass. Queirós geeft een hoge lob. Ezmeç is nu in balbezit. Ezmeç draait met de bal, schiet en ... Seress probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Seress speelt de bal door. Butucea kopt de bal weg. Obolewicz met een sublieme pass. Ezmeç rent richting de bal. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap. Seress kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ezmeç rent richting de bal. Ezmeç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Swiss 1:12

68e minuut.
Klungelig pakt Salihagić de bal. Salihagić probeert naar een medespeler te passen. Ezmeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezmeç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Swiss 1:13

70e minuut.
Inworp. Gail met de inworp. Ezmeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezmeç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Swiss 1:14

72e minuut.
Gail bereikt de bal nog maar net als eerste. Gail met een sublieme pass. Ezmeç is nu in balbezit. Ezmeç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Swiss 1:15

79e minuut.
Salihagić kopt de bal weg. Wiedźmin kan de bal niet met de borst controleren. Ezmeç is nu in balbezit. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap. Seress probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Swiss 1:16

82e minuut.
Salihagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaydın verovert de bal door een tackle van achteren. Obolewicz probeert naar een medespeler te passen. Ezmeç is nu in balbezit. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap. Seress probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ezmeç is nu in balbezit. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Salihagić kopt de bal weg. Sᴄholes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezmeç verovert de bal door een tackle van achteren. Ezmeç haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Salihagić is nu in balbezit. Butucea onderschept slim de pass. Daar is Butucea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butucea schiet op doel. Obolewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Swiss 2:16

88e minuut.
Butucea bereikt de bal nog maar net als eerste. Salihagić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Butucea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Butucea komt bij de bal en schiet. Doeltrap. Obolewicz trapt de bal weg van het doel. Ezmeç controleert de bal met de borst. Ezmeç schiet op doel. Seress verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ezmeç rent richting de bal. Ezmeç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Swiss 2:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skrzydlaci 58%, Swiss 42%.
Skrzydlaci - Swiss 2:17