Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sampaio Corrêa FC Skrzydlaci
2x2 Tactiek Bezpieczna
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
36 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 48.9
weak Schieten very good
adequate Passen average
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Ulst rent richting de bal. Wandervogel rent richting de bal. Ulst rent richting de bal. Ulst draait met de bal, schiet en ... Seress werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulst haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampaio Corrêa FC - Skrzydlaci 1:0

7e minuut.
Ulst verovert de bal door een tackle van achteren. Wandervogel is nu in balbezit. Ulst is nu in balbezit. Ulst draait met de bal, schiet en ... Paal!

10e minuut.
Inworp. Wandervogel met de inworp. Ulst is nu in balbezit. Ulst schiet op doel. Seress werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Seress trapt de bal weg van het doel. Wandervogel kopt de bal weg. Sᴄholes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulst onderschept slim de pass. Ulst draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wandervogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandervogel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sampaio Corrêa FC - Skrzydlaci 2:0

13e minuut.
Kvist geeft een hoge lob. Ulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandervogel is nu in balbezit. Wandervogel schiet op doel. Seress maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Inworp. Wandervogel met de inworp. Ulst probeert de bal met de borst te controleren. Ulst haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampaio Corrêa FC - Skrzydlaci 3:0

18e minuut.
Boruciak speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wandervogel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulst rent richting de bal. Ulst schiet op doel. Seress verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wandervogel geeft de bal voor. Seress bokst de bal weg.

22e minuut.
Inworp. Wandervogel met de inworp. Ulst rent richting de bal. Ulst schiet op doel. Seress werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampaio Corrêa FC - Skrzydlaci 4:0

26e minuut.
Wandervogel met de inworp. Zornoza rent richting de bal. Ulst verovert de bal door een tackle van achteren. Ulst draait met de bal, schiet en ... Seress maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampaio Corrêa FC - Skrzydlaci 5:0

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wandervogel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulst kan de bal niet met de borst controleren. Zornoza onderschept slim de pass. Zornoza geeft een lange en hoge pass. Kostelić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Daar is Wandervogel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wandervogel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Butucea de bal. Butucea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Doeltrap. Kostelić trapt de bal weg. Wandervogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandervogel schiet op doel. Seress probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Ulst is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stach. Ulst raakt geblesseerd tijdens het duel. Wandervogel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ulst rent richting de bal. Ulst haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Wandervogel is nu in balbezit. Wandervogel passt de bal in één keer door. Ulst rent richting de bal. Wandervogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandervogel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wandervogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Seress probeert naar een medespeler te passen. Wandervogel kopt de bal weg. Ulst rent richting de bal. Ulst schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klungelig pakt Ulst de bal. Ulst met een sublieme pass. Wandervogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandervogel haalt uit met een fantastische trap. Seress probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampaio Corrêa FC - Skrzydlaci 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampaio Corrêa FC 26%, Skrzydlaci 74%.
Sampaio Corrêa FC - Skrzydlaci 6:0

48e minuut.
Seress trapt de bal weg. Wandervogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandervogel passt de bal met de wreef. Ulst rent richting de bal. Ulst draait met de bal, schiet en ... Seress probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Seress speelt de bal door. Wandervogel kopt de bal weg. Ulst is nu in balbezit. Ulst schiet op doel. Seress probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wandervogel rent richting de bal. Wandervogel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sampaio Corrêa FC - Skrzydlaci 7:0

52e minuut.
Wandervogel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulst probeert de bal met de borst te controleren. Zornoza rent richting de bal. Ulst verovert de bal door een tackle van achteren. Ulst draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Seress speelt de bal door. Sᴄholes is nu in balbezit. Sᴄholes speelt de bal door. Stach rent richting de bal. Stach haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Wandervogel rent richting de bal. Ulst is nu in balbezit. Wandervogel rent richting de bal. Ulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulst draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Seress met een harde bal richting middenveld. Sᴄholes rent richting de bal. Sᴄholes passt de bal zonder na te denken. Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciak haalt uit met een fantastische trap. Kostelić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boruciak is nu in balbezit. Boruciak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampaio Corrêa FC - Skrzydlaci 7:1

59e minuut.
Wandervogel verovert de bal door een tackle van achteren. Wandervogel speelt de bal door. Ulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulst haalt uit met een fantastische trap. Seress probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampaio Corrêa FC - Skrzydlaci 8:1

65e minuut.
Nieszczęsny passt de bal in één keer door. Ulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Zornoza onderschept slim de pass. Zornoza schiet op doel. Kostelić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampaio Corrêa FC - Skrzydlaci 8:2

71e minuut.
Wandervogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulst rent richting de bal. Wandervogel is nu in balbezit. Wandervogel draait met de bal, schiet en ... Seress maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampaio Corrêa FC - Skrzydlaci 9:2

72e minuut.
Place probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wandervogel met de inworp. Ulst rent richting de bal. Ulst haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Wandervogel rent richting de bal. Wandervogel geeft de bal voor. Ulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandervogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandervogel draait met de bal, schiet en ... Seress verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Wandervogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandervogel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampaio Corrêa FC - Skrzydlaci 10:2

80e minuut.
Ulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandervogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandervogel rent richting de bal. Wandervogel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Wandervogel onderschept slim de pass. Wandervogel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ulst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wandervogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandervogel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wandervogel is nu in balbezit. Wandervogel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sampaio Corrêa FC - Skrzydlaci 11:2

84e minuut.
Zornoza met een sublieme pass. Boruciak rent richting de bal. Boruciak heeft problemen om de bal te vangen. Boruciak draait met de bal, schiet en ... Kostelić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampaio Corrêa FC - Skrzydlaci 11:3

89e minuut.
Seress probeert naar een medespeler te passen. Zornoza rent richting de bal. Wandervogel onderschept slim de pass. Wandervogel schiet op doel. Seress maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampaio Corrêa FC 42%, Skrzydlaci 58%.
Sampaio Corrêa FC - Skrzydlaci 11:3