Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-02-17 23:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Monumental
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 14370
River Plate Forever san lorenzo de paternal
millo-wDer Tactiek 2022511w2alta
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 33
8 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
45.3 gemiddelde waardering 55.3
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Crivelli kopt de bal weg. Idoraş rent richting de bal. Carbonari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carbonari krijgt een gele kaart. Idoraş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Crivelli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bigos springt en kopt de bal. Papalardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Voinescu heeft problemen om de bal te vangen. Bigos bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mana neemt de hoekschop. Bigos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Crivelli is nu in balbezit. Çimdik verovert de bal door een tackle van achteren. Pagés rent richting de bal. Pagés geeft een lange en hoge pass. Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Crivelli passt de bal zonder na te denken. Mana is nu in balbezit. Mana met een sublieme pass. Bigos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Çimdik onderschept slim de pass. Pagés bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimdik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Çimdik naar de kleedkamers voor een vroege douche. Pagés is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pagés zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mana rent richting de bal. Mana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Pagés rent richting de bal. Pagés geeft een hoge lob. Idoraş kopt de bal weg. Idoraş rent richting de bal. Idoraş draait met de bal, schiet en ... Papalardo bokst de bal weg.

25e minuut.
Marinić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crivelli met een snelle inworp. Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pagés probeert naar een medespeler te passen. Crivelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivelli geeft de bal voor. Idoraş rent richting de bal. Idoraş draait met de bal, schiet en ... Papalardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Pagés speelt de bal door. Germi is nu in balbezit. Germi geeft de bal voor. Grazziano is nu in balbezit. Grazziano geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Fenucci rent richting de bal. Fenucci geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Voinescu de bal onder controle te krijgen. Bigos is nu in balbezit. Bigos schiet op doel. Papalardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Mana geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fuse de bal. Bigos rent richting de bal. Bigos schiet op doel. Papalardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pagés verovert de bal door een tackle van achteren. Pagés probeert naar een medespeler te passen. Mana is nu in balbezit. Mana geeft een hoge lob. Idoraş krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
River Plate Forever - san lorenzo de paternal 0:1

43e minuut.
Voinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mana probeert naar een medespeler te passen. Idoraş is nu in balbezit. Idoraş haalt uit met een fantastische trap. Papalardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
River Plate Forever - san lorenzo de paternal 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Plate Forever 76%, san lorenzo de paternal 24%.
River Plate Forever - san lorenzo de paternal 0:2

46e minuut.
Mana probeert naar een medespeler te passen. Bigos rent richting de bal. Fuse tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bigos raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Crivelli neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Pozza verovert de bal door een tackle van achteren. Pozza passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Besteiro de bal. Germi verovert de bal door een tackle van achteren. Germi schiet op doel. Piečs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Pagés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagés geeft de bal voor. Idoraş is nu in balbezit. Idoraş draait met de bal, schiet en ... Papalardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
River Plate Forever - san lorenzo de paternal 0:3

65e minuut.
Pagés met een sublieme pass. Crivelli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marinić. Marinić krijgt een gele kaart. Crivelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Crivelli wilt de vrije trap nemen. Papalardo bokst de bal weg.

67e minuut.
Pagés verovert de bal door een tackle van achteren. Pagés probeert naar een medespeler te passen. Idoraş rent richting de bal. Idoraş schiet op doel. Papalardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
River Plate Forever - san lorenzo de paternal 0:4

72e minuut.
Pagés met een sublieme pass. Mana is nu in balbezit. Mana met een sublieme pass. Bigos is nu in balbezit. Bigos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Marinić geeft de bal voor. Inworp. Crivelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fuse probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

75e minuut.
Inworp. Baxter met een snelle inworp. Crivelli is nu in balbezit. Crivelli geeft de bal voor. Bigos bereikt de bal nog maar net als eerste. Papalardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bigos is nu in balbezit. Bigos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
River Plate Forever - san lorenzo de paternal 0:5

76e minuut.
Linetty probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Grazziano de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Idoraş. Idoraş krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Germi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crivelli is nu in balbezit. Crivelli passt de bal met de wreef. Bigos rent richting de bal. Bigos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Idoraş rent richting de bal. Idoraş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
River Plate Forever - san lorenzo de paternal 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Plate Forever 75%, san lorenzo de paternal 25%.
River Plate Forever - san lorenzo de paternal 0:6