Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-02-18 11:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Srbija U21 Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 10701
Srbija U21 Slovenija U21
4-3-3 Tactiek Srb
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 8
48.4 gemiddelde waardering 40.4
solide Schieten redelijk
solide Passen matig
goed Verdedigen solide


15e minuut.
Hvalec geeft een lange en hoge pass. Trivić geeft een lange en hoge pass. Drulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Drulović schiet op doel. Černe werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Garović is nu in balbezit. Garović passt de bal met de wreef. Ristović is nu in balbezit. Drulović rent richting de bal. Drulović draait met de bal, schiet en ... Černe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Ljubanović probeert de bal met de borst te controleren. Denić speelt de bal door. Garović speelt de bal door. Varga rent richting de bal. Varga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Toplak de bal. Varga geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Podgrajšek de bal. Ristović rent richting de bal. Ristović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija U21 - Slovenija U21 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Srbija U21 47%, Slovenija U21 53%.
Srbija U21 - Slovenija U21 1:0

46e minuut.
Bogdan komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Podgrajšek is nu in balbezit. Garović verovert de bal door een tackle van achteren. Garović speelt de bal door. Varga rent richting de bal. Varga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija U21 - Slovenija U21 2:0

58e minuut.
Hočevar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bogdan. Hočevar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jusufspahić komt het veld opgelopen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Očko komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Bogdan onderschept slim de pass. Bogdan geeft een lange en hoge pass. Jusufspahić kopt de bal weg. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Semler stond buitenspel. Lazar komt het veld opgelopen.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grubješić komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Jusufspahić probeert naar een medespeler te passen. Hvalec probeert naar een medespeler te passen. Drulović rent richting de bal. Drulović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija U21 - Slovenija U21 3:0

80e minuut.
Jusufspahić geeft een lange en hoge pass. Grubješić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvalec maakt een afschuwelijke overtreding. Grubješić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Grubješić kan niet meer verder spelen. Ravbar komt het veld opgelopen. Drulović komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija U21 - Slovenija U21 4:0

83e minuut.
Trivić is nu in balbezit. Trivić geeft een hoge lob. Ravbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravbar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija U21 - Slovenija U21 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Srbija U21 43%, Slovenija U21 57%.
Srbija U21 - Slovenija U21 4:1