Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-02-18 17:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cuba U21 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 11919
Cuba U21 Canada U21
4-4-2 equilibrio Tactiek 5-3-2 cust
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
23 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 40.5
very good Schieten adequate
very good Passen adequate
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
O`Reilly onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Orama neemt de hoekschop. O`Reilly krijgt zijn hoofd ertegen. Boyle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuba U21 - Canada U21 1:0

6e minuut.
O`Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Davis. O`Reilly raakt geblesseerd tijdens het duel. O`Reilly zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Murillo heeft problemen om de bal te vangen. Sheperd is nu in balbezit. Murillo onderschept slim de pass. Murillo haalt uit met een fantastische trap. Boyle bokst de bal weg.

15e minuut.
O`Reilly verovert de bal door een tackle van achteren. O`Reilly probeert naar een medespeler te passen. Orama met een sublieme pass. Murillo rent richting de bal. Murillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
O`Reilly geeft een lange en hoge pass. O`Reilly is nu in balbezit. Wilkinson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wilkinson krijgt een gele kaart. O`Reilly moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. O`Reilly kan niet meer verder spelen. Aguilar komt het veld opgelopen.

21e minuut.
do Nascimento rent richting de bal. Aguilar onderschept slim de pass. Wilkinson speelt de bal door. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
do Nascimento is nu in balbezit. O`Reilly verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is O`Reilly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Reilly geeft een lange en hoge pass. Aguilar springt en kopt de bal. Boyle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Aguilar rent richting de bal. Aguilar passt de bal zonder na te denken. Murillo rent richting de bal. Murillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuba U21 - Canada U21 2:0

37e minuut.
Garrido geeft een hoge lob. Davis is nu in balbezit. Met opzet legt Orama zijn tegenspeler op de grond. Orama is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

41e minuut.
Davis geeft de bal voor. Gill kopt de bal weg. Blondin bereikt de bal nog maar net als eerste. Blondin geeft de bal voor. Gill maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Blondin kopt de bal weg. Girard is nu in balbezit. Montenegro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montenegro krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Murillo onderschept slim de pass. Murillo speelt de bal door. Sheperd rent richting de bal. Aguilar verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuba U21 46%, Canada U21 54%.
Cuba U21 - Canada U21 2:0

48e minuut.
Davis geeft een lange en hoge pass. Aguilar is nu in balbezit. do Nascimento begaat een overtreding. do Nascimento krijgt een gele kaart. Aguilar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. O`Reilly zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Blondin kan de bal niet met de borst controleren. Romeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Romeu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Murillo is nu in balbezit. Monsalve legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Murillo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Romeu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Boyle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuba U21 - Canada U21 3:0

54e minuut.
Montenegro met een sublieme pass. Romeu is nu in balbezit. Romeu passt de bal zonder na te denken. Murillo is nu in balbezit. Murillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Inworp. Cepero komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Cepero verovert de bal door een tackle van achteren. do Nascimento tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cepero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cepero zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Romeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Romeu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Wilkinson rent richting de bal. Wilkinson passt de bal zonder na te denken. Cepero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero geeft de bal voor. Murillo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Murillo is nu in balbezit. Wilkinson rent richting de bal. Murillo verovert de bal door een tackle van achteren. Murillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuba U21 - Canada U21 4:0

83e minuut.
Blondin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Romeu de bal. Romeu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sterzinsky komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Girard is nu in balbezit. Cepero verovert de bal door een tackle van achteren. Davis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Davis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuba U21 40%, Canada U21 60%.
Cuba U21 - Canada U21 4:0