Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-02-17 19:44
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Buszek Żyrardów Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1989
Buszek Żyrardów OLML
Sezon_2021_nisko Tactiek mourinho
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 19
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
39 gemiddelde waardering 62.5
average Schieten formidable
adequate Passen excellent
good Verdedigen formidable


2e minuut.
Baykal rent richting de bal. Niinisalo rent richting de bal. Baykal onderschept slim de pass. Baykal geeft een lange en hoge pass. Stono springt en kopt de bal. Kałamarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Lindhjem met een sublieme pass. Parra rent richting de bal. Parra speelt de bal door. Daar is Stono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stono haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Buszek Żyrardów - OLML 0:1

35e minuut.
Tzouvanakis verovert de bal door een tackle van achteren. Stono verovert de bal door een tackle van achteren. Stono schiet op doel. Na een snelle pass probeert Furino de bal onder controle te krijgen. Kałamarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buszek Żyrardów - OLML 0:2

36e minuut.
Furino is nu in balbezit. Furino passt de bal zonder na te denken. Tzouvanakis controleert de bal met de borst. Stono bereikt de bal nog maar net als eerste. Stono schiet op doel. Kałamarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Parra heeft problemen om de bal te vangen. Parra geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Alexa is nu in balbezit. Alexa passt de bal met de wreef. Lindhjem is nu in balbezit. Lindhjem haalt uit met een fantastische trap. Kałamarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Buszek Żyrardów - OLML 0:3

43e minuut.
Dachev geeft een lange en hoge pass. Parra rent richting de bal. Parra passt de bal in één keer door. Daar is Stono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stono schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buszek Żyrardów 71%, OLML 29%.
Buszek Żyrardów - OLML 0:3

50e minuut.
Baharuddin met een sublieme pass. Parra rent richting de bal. Parra geeft een lange en hoge pass. Lindhjem bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindhjem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Cieczko speelt de bal door. Kruusimaa rent richting de bal. Kruusimaa geeft een hoge lob. Stono is nu in balbezit. Stono schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Daar is Parra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parra met een sublieme pass. Stono bereikt de bal nog maar net als eerste. Stono haalt uit met een fantastische trap. Kałamarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buszek Żyrardów - OLML 0:4

62e minuut.
Baharuddin geeft een hoge lob. Baykal kopt de bal weg. Stono bereikt de bal nog maar net als eerste. Stono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buszek Żyrardów - OLML 0:5

64e minuut.
Baykal met de inworp. Mitriţă is nu in balbezit. Alexa verovert de bal door een tackle van achteren. Alexa geeft de bal voor. Stono bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Baykal bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Baykal de bal. Baykal geeft een lange en hoge pass. Stono krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buszek Żyrardów - OLML 0:6

68e minuut.
Daar is Niinisalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baykal bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykal passt de bal in één keer door. Stono bereikt de bal nog maar net als eerste. Stono schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buszek Żyrardów - OLML 0:7

76e minuut.
Parra geeft een lange en hoge pass. Stono is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Tzouvanakis ... Strafschop! Directe rode kaart, Tzouvanakis moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tzouvanakis schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Stono is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stono legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kałamarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buszek Żyrardów - OLML 0:8

77e minuut.
Niinisalo geeft de bal voor. Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mitriţă. Mitriţă krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Alexa geeft een hoge lob. Madre kopt de bal weg. Baharuddin geeft een lange en hoge pass. Stono bereikt de bal nog maar net als eerste. Stono schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Alexa onderschept slim de pass. Alexa speelt de bal door. Baykal is nu in balbezit. Baykal geeft de bal voor. Stono springt en kopt de bal. Kałamarz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buszek Żyrardów 73%, OLML 27%.
Buszek Żyrardów - OLML 0:8