Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-02-25 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Lietuva U21 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 12360
Lietuva U21 Österreich U21
It`s late... Tactiek LP 4213
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
49.7 gemiddelde waardering 51.2
solid Schieten solid
good Passen adequate
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Maurerbauer geeft een hoge lob. Dengler met een sublieme pass. Nigrin rent richting de bal. Nigrin draait met de bal, schiet en ... Dzindzeliauskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva U21 - Österreich U21 0:1

20e minuut.
Dzindzeliauskas trapt de bal weg. Maurerbauer kopt de bal weg. Ulinauskas is nu in balbezit. Roos onderschept slim de pass. Roos haalt uit met een fantastische trap. Dzindzeliauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lietuva U21 52%, Österreich U21 48%.
Lietuva U21 - Österreich U21 0:1

55e minuut.
Nigrin controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Salomon komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Vaitelis rent richting de bal. Gottlob legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vaitelis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Panenka komt het veld opgelopen. Delininkaitis komt het veld opgelopen. Miškauskas komt het veld opgelopen. Lajauskas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Hasenhüttl bokst de bal weg.

63e minuut.
Daar is Guligauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorofejevas is nu in balbezit. Ulinauskas rent richting de bal. Exler verovert de bal door een tackle van achteren. Exler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Lajauskas kopt de bal weg. Weichselbraun probeert de bal aan de voet te houden. Miškauskas rent richting de bal. Miškauskas haalt uit met een fantastische trap. Hasenhüttl probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Lekešys komt het veld opgelopen. Hauser komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Razmianecas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lekešys rent richting de bal. Lekešys geeft een hoge lob. Vaitelis is nu in balbezit. Vaitelis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Maurerbauer speelt de bal door. Salomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomon passt de bal zonder na te denken. Panenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Panenka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daar is Razmianecas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Razmianecas geeft een lange en hoge pass. Vaitelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaitelis draait met de bal, schiet en ... Hasenhüttl probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lietuva U21 - Österreich U21 1:1

79e minuut.
Inworp. Vaitelis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delininkaitis probeert naar een medespeler te passen. Miškauskas is nu in balbezit. Miškauskas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Lajauskas rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Maurerbauer ... Strafschop! Lajauskas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maurerbauer speelt de bal door. Miškauskas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Hasenhüttl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva U21 - Österreich U21 2:1

82e minuut.
Salomon geeft de bal voor. Šerpetis heeft problemen om de bal te vangen. Panenka is nu in balbezit. Panenka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Guligauskas de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lietuva U21 42%, Österreich U21 58%.
Lietuva U21 - Österreich U21 2:1