Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ciucas F.C Bonascola 2009
bau Tactiek tona
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 55.4
weak Schieten excellent
weak Passen excellent
average Verdedigen very good


1e minuut.
Parască geeft een lange en hoge pass. Sierakowski kopt de bal weg. Denia bereikt de bal nog maar net als eerste. Denia haalt uit met een fantastische trap. Pajestka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ciucas - F.C Bonascola 2009 0:1

2e minuut.
Pajestka met een harde bal richting middenveld. Sierakowski is nu in balbezit. Sierakowski geeft een hoge lob. Scapin kopt de bal weg. Denia bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ciucas - F.C Bonascola 2009 0:2

5e minuut.
Hess geeft de bal voor. Bolovan probeert de bal met de borst te controleren. Scapin bereikt de bal nog maar net als eerste. Scapin schiet op doel. Pajestka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Sierakowski passt de bal met de wreef. Berendei is nu in balbezit. Berendei probeert naar een medespeler te passen. Scapin rent richting de bal. Scapin haalt uit met een fantastische trap. Pajestka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Hess geeft een lange en hoge pass. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei passt de bal met de wreef. Scapin heeft problemen om de bal te vangen. Scapin draait met de bal, schiet en ... Pajestka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pajestka met een sublieme pass. Hess is nu in balbezit. Hess met een sublieme pass. Sierakowski is nu in balbezit. Sierakowski geeft een lange en hoge pass. Pajestka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Denia is nu in balbezit. Denia draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

15e minuut.
Berendei passt de bal zonder na te denken. Denia is nu in balbezit. Houwen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Houwen krijgt een gele kaart. Denia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Scapin komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Petcu heeft problemen om de bal te vangen. Mocarzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu verovert de bal door een tackle van achteren. Homoţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Homoţescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Sierakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sierakowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Denia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ciucas - F.C Bonascola 2009 0:3

23e minuut.
Klungelig pakt Denia de bal. Klepacki verovert de bal door een tackle van achteren. Trío Zabala verovert de bal door een tackle van achteren. Denia is nu in balbezit. Denia haalt uit met een fantastische trap. Paal! Pajestka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Trío Zabala passt de bal met de wreef. Berendei rent richting de bal. Berendei geeft een lange en hoge pass. Denia krijgt zijn hoofd ertegen. Pajestka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Katsamanis passt de bal in één keer door. Berendei rent richting de bal. Berendei probeert naar een medespeler te passen. Scapin bereikt de bal nog maar net als eerste. Scapin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ciucas - F.C Bonascola 2009 0:4

30e minuut.
Hess geeft een lange en hoge pass. Houwen probeert de bal met de borst te controleren. Denia rent richting de bal. Denia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Jilavu rent richting de bal. Sierakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sierakowski passt de bal zonder na te denken. Scapin rent richting de bal. Scapin schiet op doel. Pajestka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Denia heeft problemen om de bal te vangen. Denia passt de bal met de wreef. Scapin heeft problemen om de bal te vangen. Scapin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Houwen de bal onder controle te krijgen. Pajestka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ciucas - F.C Bonascola 2009 0:5

38e minuut.
Pajestka trapt de bal weg van het doel. Berendei kopt de bal weg. Scapin is nu in balbezit. Scapin haalt uit met een fantastische trap. Houwen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ciucas - F.C Bonascola 2009 0:6

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Klepacki met een harde bal richting middenveld. Trío Zabala kopt de bal weg. Denia bereikt de bal nog maar net als eerste. Denia schiet op doel. Pajestka bokst de bal weg. Houwen speelt de bal door. Daar is Parască, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berendei is nu in balbezit. Berendei geeft een lange en hoge pass. Denia springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Houwen speelt de bal door. Jilavu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hess probeert naar een medespeler te passen. Denia bereikt de bal nog maar net als eerste. Denia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ciucas 79%, F.C Bonascola 2009 21%.
ciucas - F.C Bonascola 2009 0:6

47e minuut.
Sierakowski geeft de bal voor. Parască kan de bal niet met de borst controleren. Scapin speelt de bal door. Klungelig pakt Denia de bal. Denia schiet op doel. Pajestka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Sierakowski speelt de bal door. Scapin bereikt de bal nog maar net als eerste. Denia bereikt de bal nog maar net als eerste. Denia haalt uit met een fantastische trap. Pajestka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ciucas - F.C Bonascola 2009 0:7

57e minuut.
Katsamanis speelt de bal door. Trío Zabala probeert naar een medespeler te passen. Berendei rent richting de bal. Berendei geeft de bal voor. Denia maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Pajestka trapt de bal weg van het doel. Sierakowski kopt de bal weg. Hess met een sublieme pass. Denia bereikt de bal nog maar net als eerste. Denia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Sierakowski speelt de bal door. Denia bereikt de bal nog maar net als eerste. Denia passt de bal in één keer door. Scapin heeft problemen om de bal te vangen. Scapin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Hess met een sublieme pass. Scapin rent richting de bal. Houwen rent richting de bal. Scapin onderschept slim de pass. Scapin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Berendei speelt de bal door. Sierakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierakowski met een sublieme pass. Scapin rent richting de bal. Scapin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Sierakowski is nu in balbezit. Sierakowski speelt de bal door. Denia rent richting de bal. Denia schiet op doel. Pajestka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ciucas - F.C Bonascola 2009 0:8

89e minuut.
Hess bereikt de bal nog maar net als eerste. Hess passt de bal zonder na te denken. Trío Zabala geeft de bal voor. Denia krijgt zijn hoofd ertegen. Pajestka probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ciucas 77%, F.C Bonascola 2009 23%.
ciucas - F.C Bonascola 2009 0:8