Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Bonascola 2009 US Massese 1919
tona Tactiek salva 2
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
20 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.2 gemiddelde waardering 44
very good Schieten adequate
excellent Passen solid
very good Verdedigen good


1e minuut.
Trío Zabala passt de bal met de wreef. Hess heeft problemen om de bal te vangen. Hess met een sublieme pass. Denia rent richting de bal. Denia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Trío Zabala is nu in balbezit. Trío Zabala geeft de bal voor. Denia rent richting de bal. Denia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - US Massese 1919 1:0

16e minuut.
Lixandru passt de bal met de wreef. Eftimescu speelt de bal door. Mocarzel heeft problemen om de bal te vangen. Sosnowski rent richting de bal. Sosnowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Trabucco probeert naar een medespeler te passen. Sierakowski met een sublieme pass. Denia is nu in balbezit. Denia schiet op doel. Węgierski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - US Massese 1919 2:0

27e minuut.
Juul Hansen onderschept slim de pass. Hess verovert de bal door een tackle van achteren. Hess geeft een lange en hoge pass. Denia is nu in balbezit. Denia haalt uit met een fantastische trap. Węgierski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Trabucco geeft de bal voor. Denia kopt de bal weg. Lixandru heeft problemen om de bal te vangen. Scapin bereikt de bal nog maar net als eerste. Scapin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei passt de bal in één keer door. Denia bereikt de bal nog maar net als eerste. Denia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - US Massese 1919 3:0

44e minuut.
Trabucco kopt de bal weg. Sierakowski rent richting de bal. Sierakowski geeft de bal voor. Krpanić kan de bal niet met de borst controleren. Berendei geeft een hoge lob. Węgierski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Denia bereikt de bal nog maar net als eerste. Denia schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Bonascola 2009 42%, US Massese 1919 58%.
F.C Bonascola 2009 - US Massese 1919 3:0

46e minuut.
Zaripov is nu in balbezit. Trío Zabala onderschept slim de pass. Trío Zabala passt de bal met de wreef. Scapin is nu in balbezit. Scapin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Trío Zabala rent richting de bal. Trío Zabala geeft een lange en hoge pass. Scapin bereikt de bal nog maar net als eerste. Scapin schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - US Massese 1919 4:0

53e minuut.
Zaripov is nu in balbezit. Garrone onderschept slim de pass. Garrone geeft de bal voor. Denia bereikt de bal nog maar net als eerste. Denia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Pistrui met een sublieme pass. Trío Zabala bereikt de bal nog maar net als eerste. Trío Zabala geeft een lange en hoge pass. Daar is Scapin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scapin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Hess geeft een hoge lob. Denia kopt de bal weg. Scapin bereikt de bal nog maar net als eerste. Scapin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - US Massese 1919 5:0

63e minuut.
Eftimescu met een snelle inworp. Pistrui rent richting de bal. Pistrui geeft een hoge lob. Sosnowski springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - US Massese 1919 5:1

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eftimescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pistrui is nu in balbezit. Pistrui geeft een lange en hoge pass. Sosnowski springt en kopt de bal. Bichado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Sierakowski geeft de bal voor. Denia heeft problemen om de bal te vangen. Hess speelt de bal door. Scapin rent richting de bal. Scapin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Hess passt de bal zonder na te denken. Scapin rent richting de bal. Scapin passt de bal met de wreef. Denia bereikt de bal nog maar net als eerste. Denia haalt uit met een fantastische trap. Węgierski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Juul Hansen onderschept slim de pass. Juul Hansen geeft een hoge lob. Inworp. Sierakowski met een snelle inworp. Hess geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Trabucco passt de bal in één keer door. Sierakowski is nu in balbezit. Sierakowski geeft een hoge lob. Denia springt en kopt de bal. Węgierski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - US Massese 1919 6:1

76e minuut.
Lixandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Hess onderschept slim de pass. Hess geeft een lange en hoge pass. Denia bereikt de bal nog maar net als eerste. Denia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - US Massese 1919 7:1

77e minuut.
Berendei verovert de bal door een tackle van achteren. Hess is nu in balbezit. Hess met een sublieme pass. Scapin heeft problemen om de bal te vangen. Scapin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Lixandru onderschept slim de pass. Lixandru geeft een hoge lob. Trabucco rent richting de bal. Sosnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sosnowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Trabucco verovert de bal door een tackle van achteren. Trabucco met een sublieme pass. Trío Zabala geeft een hoge lob. Scapin bereikt de bal nog maar net als eerste. Scapin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Bonascola 2009 45%, US Massese 1919 55%.
F.C Bonascola 2009 - US Massese 1919 7:1