Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
niccolò ciucas
nala Tactiek bau
57% Balbezit 43%
15% Spel op eigen helft 85%
18 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 30.9
formidable Schieten weak
solid Passen average
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Prodanov rent richting de bal. Prodanov geeft een hoge lob. Bonev is nu in balbezit. Bonev schiet op doel. Pajestka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - ciucas 1:0

14e minuut.
Anusiak met de inworp. Nerantzopoulos speelt de bal door. Bonev rent richting de bal. Bonev haalt uit met een fantastische trap. Paal!

19e minuut.
Prodanov met een sublieme pass. Bonev bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepacki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bonev raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bonev neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - ciucas 2:0

21e minuut.
Anusiak geeft een hoge lob. Klepacki rent richting de bal. Pawelczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pawelczyk haalt uit met een fantastische trap. Pajestka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - ciucas 3:0

32e minuut.
Prodanov rent richting de bal. Prodanov geeft een lange en hoge pass. Kołos is nu in balbezit. Bonev onderschept slim de pass. Bonev draait met de bal, schiet en ... Paal!

35e minuut.
Parască geeft een hoge lob. Klungelig pakt Spreng de bal. Spreng speelt de bal door. Anusiak geeft een hoge lob. Pawelczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Spreng passt de bal in één keer door. Daar is Prodanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prodanov geeft een hoge lob. Bonev rent richting de bal. Bonev geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Prodanov is nu in balbezit. Prodanov geeft een lange en hoge pass. Parască is nu in balbezit. Bonev verovert de bal door een tackle van achteren. Bonev geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niccolò 10%, ciucas 90%.
niccolò - ciucas 3:0

53e minuut.
Jankowiak onderschept slim de pass. Jankowiak geeft een lange en hoge pass. Klepacki is nu in balbezit. Pawelczyk onderschept slim de pass. Pawelczyk haalt uit met een fantastische trap. Pajestka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

61e minuut.
Anusiak met een snelle inworp. Nerantzopoulos rent richting de bal. Jilavu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jilavu krijgt een gele kaart. Nerantzopoulos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bonev legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Pajestka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Doeltrap. Pajestka met een harde bal richting middenveld. Prodanov kopt de bal weg. Nerantzopoulos is nu in balbezit. Nerantzopoulos probeert naar een medespeler te passen. Pajestka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bonev bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - ciucas 4:0

72e minuut.
Klungelig pakt Spreng de bal. Spreng passt de bal zonder na te denken. Nerantzopoulos met een sublieme pass. Pawelczyk rent richting de bal. Pawelczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Anusiak heeft problemen om de bal te vangen. Anusiak met een sublieme pass. Bonev is nu in balbezit. Bonev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
niccolò - ciucas 5:0

79e minuut.
Pawelczyk is nu in balbezit. Pawelczyk geeft de bal voor. Daar is Anusiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonev is nu in balbezit. Bonev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Houwen geeft een lange en hoge pass. Jankowiak heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Petcu zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Petcu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

88e minuut.
Houwen geeft een hoge lob. Spreng geeft de bal voor. Nerantzopoulos rent richting de bal. Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk draait met de bal, schiet en ... Pajestka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niccolò 19%, ciucas 81%.
niccolò - ciucas 5:0