Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 Jonny StarsFC
САМБА 7 Tactiek John
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
23 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
37.3 gemiddelde waardering 27.1
uitstekend Schieten matig
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen matig


4e minuut.
Janin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castellini is nu in balbezit. Castellini geeft de bal voor. Daar is Regulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regulewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Lapadula bereikt de bal nog maar net als eerste. Amorim probeert naar een medespeler te passen. Janin kopt de bal weg. Niziołek rent richting de bal. Niziołek schiet op doel. Barragán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Nemeček onderschept slim de pass. Braun verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zan. Zan krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Lapadula rent richting de bal. Lapadula passt de bal met de wreef. Zan rent richting de bal. Zan draait met de bal, schiet en ... Paal!

16e minuut.
Zan rent richting de bal. Faccione is nu in balbezit. Zan onderschept slim de pass. Zan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Jonny StarsFC 1:0

18e minuut.
Braun is nu in balbezit. Braun passt de bal met de wreef. Pessi heeft problemen om de bal te vangen. Maitland-Niles onderschept slim de pass. Maitland-Niles draait met de bal, schiet en ... Amorim bokst de bal weg.

25e minuut.
Inworp. Zan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janin is nu in balbezit. Zan rent richting de bal. Zan haalt uit met een fantastische trap. Amorim bokst de bal weg.

26e minuut.
Klungelig pakt Chaofan de bal. Castellini is nu in balbezit. Castellini schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chaofan de bal onder controle te krijgen. Barragán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Jonny StarsFC 1:1

30e minuut.
Daar is Braun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maitland-Niles is nu in balbezit. Regulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maitland-Niles verovert de bal door een tackle van achteren. Maitland-Niles haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Woźnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapadula onderschept slim de pass. Lapadula passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Maitland-Niles de bal. Maitland-Niles draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Bendt Skov-Nielsen speelt de bal door. Nemeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemeček speelt de bal door. Lapadula rent richting de bal. Lapadula schiet op doel. Paal!

41e minuut.
Bendt Skov-Nielsen onderschept slim de pass. Bendt Skov-Nielsen speelt de bal door. Porter rent richting de bal. Niziołek verovert de bal door een tackle van achteren. Niziołek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЗЕЛЕНГОРА 1945 53%, Jonny StarsFC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Jonny StarsFC 1:1

49e minuut.
Maitland-Niles passt de bal met de wreef. Nemeček is nu in balbezit. Lizak begaat een overtreding. Lizak krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Janin kopt de bal weg. Castellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemeček schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nemeček naar de kleedkamers voor een vroege douche.

51e minuut.
Lapadula kan de bal niet met de borst controleren. Blanco probeert naar een medespeler te passen. Zan is nu in balbezit. Lapadula bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapadula schiet op doel. Amorim bokst de bal weg.

56e minuut.
Manco onderschept slim de pass. Manco geeft de bal voor. Maitland-Niles bereikt de bal nog maar net als eerste. Maitland-Niles draait met de bal, schiet en ... Amorim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Lizak geeft een hoge lob. Porter bereikt de bal nog maar net als eerste. Porter geeft een lange en hoge pass. Maitland-Niles bereikt de bal nog maar net als eerste. Maitland-Niles draait met de bal, schiet en ... Amorim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zan met een snelle inworp. Lapadula rent richting de bal. Lapadula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Jonny StarsFC 2:1

66e minuut.
Maitland-Niles met een snelle inworp. Bendt Skov-Nielsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendt Skov-Nielsen passt de bal in één keer door. Porter rent richting de bal. Porter geeft de bal voor. Amorim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lapadula bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapadula draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

70e minuut.
Genovelis geeft de bal voor. Zan rent richting de bal. Zan met een sublieme pass. Lapadula bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapadula schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Genovelis geeft de bal voor. Amorim met een sublieme pass. Janin kopt de bal weg. Daar is Niziołek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niziołek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Porter geeft de bal voor. Zan is nu in balbezit. Zan passt de bal met de wreef. Lapadula heeft problemen om de bal te vangen. Lapadula schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zan schiet op doel. Amorim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Zan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zan met een sublieme pass. Lapadula is nu in balbezit. Lapadula draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Woźnica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maitland-Niles is nu in balbezit. Maitland-Niles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Jonny StarsFC 3:1

88e minuut.
Bendt Skov-Nielsen rent richting de bal. Regulewicz begaat een overtreding. Bendt Skov-Nielsen raakt geblesseerd tijdens het duel. Bendt Skov-Nielsen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Blanco de bal. Lapadula rent richting de bal. Lapadula draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЗЕЛЕНГОРА 1945 45%, Jonny StarsFC 55%.
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Jonny StarsFC 3:1