Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rossiya U21 Daehan Minguk U21
3csmod Tactiek DEFQON 5
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 2
51.9 gemiddelde waardering 42.2
solide Schieten redelijk
solide Passen redelijk
solide Verdedigen goed


5e minuut.
Park verovert de bal door een tackle van achteren. Fedosov onderschept slim de pass. Fedosov passt de bal zonder na te denken. Ryzhkin is nu in balbezit. Ryzhkin haalt uit met een fantastische trap. Ling-Chong bokst de bal weg.

9e minuut.
Ling-Chong speelt de bal door. Ryzhov is nu in balbezit. Hyun begaat een overtreding. Hyun krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Ryzhov rent richting de bal. Ryzhov passt de bal met de wreef. Fedosov is nu in balbezit. Fedosov schiet op doel. Ling-Chong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya U21 - Daehan Minguk U21 1:0

20e minuut.
Zaev onderschept slim de pass. Jee-Son is nu in balbezit. Zavaliy bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son onderschept slim de pass. Jee-Son draait met de bal, schiet en ... Tiapkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Akbash kopt de bal weg. Daar is Park, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryzhkin rent richting de bal. Ryzhkin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Inworp. Selin komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Ryzhov passt de bal zonder na te denken. Korchagin bereikt de bal nog maar net als eerste. Korchagin probeert naar een medespeler te passen. Fedosov is nu in balbezit. Fedosov schiet op doel. Ling-Chong bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Korchagin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fedosov maakt een snoekduik en kopt de bal. Ling-Chong probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya U21 - Daehan Minguk U21 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rossiya U21 40%, Daehan Minguk U21 60%.
Rossiya U21 - Daehan Minguk U21 2:0

47e minuut.
Park-Hyuon bereikt de bal nog maar net als eerste. Terekhin is nu in balbezit. Terekhin passt de bal zonder na te denken. Ryzhkin is nu in balbezit. Ryzhkin schiet op doel. Ling-Chong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Park heeft problemen om de bal te vangen. Selin bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Uev komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Korchagin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Selin de bal onder controle te krijgen. Uev rent richting de bal. Selin is nu in balbezit. Selin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kardash komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Korchagin verovert de bal door een tackle van achteren. Korchagin geeft de bal voor. Uev bereikt de bal nog maar net als eerste. Uev schiet op doel. Ling-Chong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Hyun probeert naar een medespeler te passen. Zavaliy rent richting de bal. Met opzet legt Jee-Son zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jee-Son naar de kleedkamers voor een vroege douche.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Terekhin met de inworp. Hyun is nu in balbezit. Selin verovert de bal door een tackle van achteren. Selin geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya U21 - Daehan Minguk U21 3:0

71e minuut.
Hyun passt de bal zonder na te denken. Tae-Li rent richting de bal. Tae-Li probeert naar een medespeler te passen. Selin bereikt de bal nog maar net als eerste. Selin schiet op doel. Ling-Chong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Selin rent richting de bal. Ling-Chong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rossiya U21 24%, Daehan Minguk U21 76%.
Rossiya U21 - Daehan Minguk U21 3:0