Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-03-04 11:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Israel U21 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8166
Israel U21 Slovenija U21
[02] Israel Tactiek Isr
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
4 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
43.9 gemiddelde waardering 42.2
average Schieten adequate
adequate Passen weak
good Verdedigen very good


8e minuut.
Javornik passt de bal in één keer door. Halika bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazar begaat een overtreding. Lazar krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Tom speelt de bal door. Podgrajšek rent richting de bal. Louzon verovert de bal door een tackle van achteren. Levit bereikt de bal nog maar net als eerste. Levit haalt uit met een fantastische trap. Černe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Peterka probeert naar een medespeler te passen. Louzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Javornik maakt een afschuwelijke overtreding. Javornik krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Brezovar passt de bal zonder na te denken. Koren is nu in balbezit. Swissa onderschept slim de pass. Semler onderschept slim de pass. Semler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Israel U21 58%, Slovenija U21 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Israel U21 - Slovenija U21 0:0

63e minuut.
Tom met de inworp. Louzon geeft een hoge lob. Brezovar is nu in balbezit. Semler is nu in balbezit. Semler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Luz bereikt de bal nog maar net als eerste. Luz geeft de bal voor. Levit kopt de bal weg. Tom rent richting de bal. Tom schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hočevar komt het veld opgelopen. Strauber komt het veld opgelopen. Ravbar komt het veld opgelopen. Sharon komt het veld opgelopen. Balaish komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Strauber met de inworp. Tom is nu in balbezit. Tom passt de bal in één keer door. Louzon is nu in balbezit. Louzon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Israel U21 29%, Slovenija U21 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Israel U21 - Slovenija U21 0:0