Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 Fortuna Petrovgrad
САМБА 7 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
20% Spel op eigen helft 80%
46 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 19.8
outstanding Schieten average
excellent Passen unsatisfactory
solid Verdedigen weak


1e minuut.
Marshall probeert naar een medespeler te passen. Duñabeitia rent richting de bal. Duñabeitia haalt uit met een fantastische trap. Ivaz probeert de bal aan de voet te houden. Antonović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fortuna Petrovgrad 1:0

5e minuut.
Vanmaele onderschept slim de pass. Vanmaele geeft een hoge lob. Duñabeitia is nu in balbezit. Duñabeitia haalt uit met een fantastische trap. Antonović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fortuna Petrovgrad 2:0

7e minuut.
Vanmaele geeft een lange en hoge pass. Daar is Višnjić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duñabeitia is nu in balbezit. Duñabeitia draait met de bal, schiet en ... Antonović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fortuna Petrovgrad 3:0

12e minuut.
Klungelig pakt Negreanu de bal. Barbaru geeft een hoge lob. Daar is Ivaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duñabeitia is nu in balbezit. Duñabeitia draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Višnjić de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Pavlov kan de bal niet met de borst controleren. Pavlov met een sublieme pass. Klungelig pakt Duñabeitia de bal. Duñabeitia draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Višnjić de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fortuna Petrovgrad 4:0

15e minuut.
Negreanu geeft een lange en hoge pass. Daar is Višnjić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duñabeitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Duñabeitia draait met de bal, schiet en ... Antonović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fortuna Petrovgrad 5:0

20e minuut.
Udovičić speelt de bal door. Čelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloupogiannis begaat een overtreding. Aloupogiannis krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Račić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall onderschept slim de pass. Marshall speelt de bal door. Aloupogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloupogiannis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Marshall onderschept slim de pass. Marshall controleert de bal met de borst. Marshall passt de bal zonder na te denken. Duñabeitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Duñabeitia haalt uit met een fantastische trap. Antonović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marshall neemt de hoekschop. Pavlov kopt de bal weg. Duñabeitia is nu in balbezit. Duñabeitia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fortuna Petrovgrad 6:0

24e minuut.
Čelar heeft problemen om de bal te vangen. Duñabeitia verovert de bal door een tackle van achteren. Račić onderschept slim de pass. Marshall verovert de bal door een tackle van achteren. Marshall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fortuna Petrovgrad 7:0

26e minuut.
Jovančić heeft problemen om de bal te vangen. Pavlov verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlov passt de bal zonder na te denken. Duñabeitia is nu in balbezit. Duñabeitia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Duñabeitia onderschept slim de pass. Duñabeitia met een sublieme pass. Negreanu heeft problemen om de bal te vangen. Negreanu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Višnjić de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Antonović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Jovančić onderschept slim de pass. Jovančić met een sublieme pass. Omerović bereikt de bal nog maar net als eerste. Duñabeitia onderschept slim de pass. Duñabeitia schiet op doel. Antonović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Ivaz geeft een hoge lob. Inworp. Marshall met een snelle inworp. Vanmaele heeft problemen om de bal te vangen. Vanmaele schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Vanmaele probeert de bal met de borst te controleren. Vanmaele geeft een lange en hoge pass. Duñabeitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Duñabeitia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fortuna Petrovgrad 8:0

33e minuut.
Preda met een sublieme pass. Daar is Marshall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marshall passt de bal zonder na te denken. Duñabeitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Duñabeitia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fortuna Petrovgrad 9:0

34e minuut.
Duñabeitia onderschept slim de pass. Duñabeitia passt de bal zonder na te denken. Marshall rent richting de bal. Marshall passt de bal zonder na te denken. Višnjić rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ivaz kopt de bal weg. Klungelig pakt Omerović de bal. Duñabeitia is nu in balbezit. Duñabeitia haalt uit met een fantastische trap. Ivaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Marshall geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Antonović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Višnjić kopt de bal weg. Pavlov rent richting de bal. Pavlov passt de bal zonder na te denken. Duñabeitia rent richting de bal. Duñabeitia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Negreanu passt de bal met de wreef. Višnjić heeft problemen om de bal te vangen. Duñabeitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Duñabeitia schiet op doel. Antonović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fortuna Petrovgrad 10:0

38e minuut.
Čelar met een sublieme pass. Jovančić heeft problemen om de bal te vangen. Duñabeitia verovert de bal door een tackle van achteren. Duñabeitia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Antonović met een harde bal richting middenveld. Pavlov kopt de bal weg. Duñabeitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall is nu in balbezit. Marshall draait met de bal, schiet en ... Antonović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fortuna Petrovgrad 11:0

41e minuut.
Klungelig pakt Crnčević de bal. Marshall rent richting de bal. Marshall speelt de bal door. Pavlov is nu in balbezit. Pavlov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duñabeitia is nu in balbezit. Duñabeitia schiet op doel. Antonović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fortuna Petrovgrad 12:0

43e minuut.
Čelar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jovančić de bal. Duñabeitia onderschept slim de pass. Duñabeitia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Sekulić is nu in balbezit. Negreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Negreanu probeert naar een medespeler te passen. Duñabeitia rent richting de bal. Duñabeitia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fortuna Petrovgrad 13:0

45e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Antonović niet meer kan verder spelen. Petković komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЗЕЛЕНГОРА 1945 22%, Fortuna Petrovgrad 78%.
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fortuna Petrovgrad 13:0

47e minuut.
Vanmaele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanmaele passt de bal met de wreef. Pavlov met een sublieme pass. Duñabeitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Duñabeitia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fortuna Petrovgrad 14:0

48e minuut.
Dragišić geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Omerović de bal onder controle te krijgen. Duñabeitia is nu in balbezit. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall geeft een lange en hoge pass. Negreanu rent richting de bal. Negreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fortuna Petrovgrad 15:0

52e minuut.
Marshall geeft de bal voor. Višnjić onderschept slim de pass. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ivaz de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fortuna Petrovgrad 16:0

57e minuut.
Crnčević rent richting de bal. Vanmaele verovert de bal door een tackle van achteren. Vanmaele geeft een lange en hoge pass. Duñabeitia is nu in balbezit. Duñabeitia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Duñabeitia probeert naar een medespeler te passen. Marshall rent richting de bal. Marshall passt de bal met de wreef. Duñabeitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Duñabeitia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fortuna Petrovgrad 17:0

63e minuut.
CandÌla speelt de bal door. Barbaru is nu in balbezit. Barbaru geeft een hoge lob. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Klungelig pakt Negreanu de bal. Negreanu schiet op doel. Klungelig pakt Ivaz de bal. Marshall rent richting de bal. Marshall geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fortuna Petrovgrad 18:0

68e minuut.
Vanmaele onderschept slim de pass. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall passt de bal in één keer door. Duñabeitia rent richting de bal. Duñabeitia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Vanmaele geeft de bal voor. Omerović heeft problemen om de bal te vangen. Vanmaele rent richting de bal. Vanmaele geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ivaz kopt de bal weg. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu passt de bal zonder na te denken. Duñabeitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Duñabeitia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Pavlov probeert naar een medespeler te passen. Vanmaele rent richting de bal. Vanmaele passt de bal in één keer door. Duñabeitia is nu in balbezit. Duñabeitia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fortuna Petrovgrad 19:0

75e minuut.
Aloupogiannis is nu in balbezit. Vanmaele rent richting de bal. Vanmaele passt de bal zonder na te denken. Daar is Marshall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marshall geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fortuna Petrovgrad 20:0

76e minuut.
Inworp. Marshall met een snelle inworp. Sekulić rent richting de bal. Duñabeitia verovert de bal door een tackle van achteren. Duñabeitia schiet op doel. Petković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Klungelig pakt Jovančić de bal. Pavlov rent richting de bal. Pavlov geeft een hoge lob. Duñabeitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Duñabeitia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Višnjić kopt de bal weg. Barbaru kan de bal niet met de borst controleren. Barbaru passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Negreanu de bal. Negreanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Klungelig pakt Višnjić de bal. Duñabeitia rent richting de bal. Duñabeitia passt de bal met de wreef. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Pavlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Višnjić de bal. Duñabeitia rent richting de bal. Duñabeitia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЗЕЛЕНГОРА 1945 18%, Fortuna Petrovgrad 82%.
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - Fortuna Petrovgrad 20:0