Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-03-15 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: AFC Mustangs Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 6150
AFC Mustangs Hòn Ngọc Viễn Đông
5-2-3 Tactiek 6-3-1-ALL DEF
59% Balbezit 41%
8% Spel op eigen helft 92%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 33.5
excellent Schieten solid
very good Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Modesto probeert naar een medespeler te passen. Bobadilla is nu in balbezit. Pereszlucha rent richting de bal. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zavodnik speelt de bal door. Kotsios kopt de bal weg. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - Hòn Ngọc Viễn Đông 1:0

4e minuut.
Denoncourt met een sublieme pass. Kotsios heeft problemen om de bal te vangen. Albus met een sublieme pass. Klungelig pakt Bobadilla de bal. Bobadilla geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Modesto rent richting de bal. Modesto geeft een hoge lob. Pereszlucha kopt de bal weg. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kotsios speelt de bal door. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla geeft de bal voor. Erdin rent richting de bal. Erdin schiet op doel. Zavodnik bokst de bal weg. Daar is Angius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - Hòn Ngọc Viễn Đông 2:0

17e minuut.
Erdin is nu in balbezit. Modesto rent richting de bal. Modesto passt de bal zonder na te denken. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Denoncourt is nu in balbezit. Denoncourt probeert naar een medespeler te passen. Pereszlucha rent richting de bal. Pereszlucha schiet op doel. Zavodnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Zavodnik trapt de bal weg van het doel. Kotsios kopt de bal weg. Daar is Pereszlucha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Blas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kotsios met een snelle inworp. Denoncourt geeft een hoge lob. Bobadilla kopt de bal weg. Zavodnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Bobadilla geeft een hoge lob. Angius heeft problemen om de bal te vangen. Pereszlucha is nu in balbezit. Pereszlucha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - Hòn Ngọc Viễn Đông 3:0

42e minuut.
Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla passt de bal met de wreef. Angius rent richting de bal. Erdin verovert de bal door een tackle van achteren. Erdin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zavodnik trapt de bal weg. Kotsios kopt de bal weg. Klungelig pakt Bobadilla de bal. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Bobadilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobadilla probeert naar een medespeler te passen. Modesto geeft een lange en hoge pass. Erdin is nu in balbezit. Erdin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Mustangs 7%, Hòn Ngọc Viễn Đông 93%.
AFC Mustangs - Hòn Ngọc Viễn Đông 3:0

49e minuut.
Conta bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdin verovert de bal door een tackle van achteren. Erdin geeft de bal voor. Colmayer kopt de bal weg. Angius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pereszlucha rent richting de bal. Pereszlucha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - Hòn Ngọc Viễn Đông 4:0

58e minuut.
Angius heeft problemen om de bal te vangen. Pereszlucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdin schiet op doel. Zavodnik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Kotsios probeert naar een medespeler te passen. Pereszlucha rent richting de bal. Blas verovert de bal door een tackle van achteren. Bobadilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bobadilla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kotsios kopt de bal weg. Klungelig pakt Bobadilla de bal. Blas is nu in balbezit. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albus met de inworp. Blas probeert de bal met de borst te controleren. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla draait met de bal, schiet en ... Zavodnik bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Manović speelt de bal door. Denoncourt met een sublieme pass. Daar is Pereszlucha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erdin is nu in balbezit. Erdin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Skoczke geeft een hoge lob. Kotsios is nu in balbezit. Kotsios passt de bal in één keer door. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - Hòn Ngọc Viễn Đông 5:0

78e minuut.
Angius speelt de bal door. Daar is Conta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Modesto verovert de bal door een tackle van achteren. Modesto geeft de bal voor. Bobadilla krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - Hòn Ngọc Viễn Đông 6:0

81e minuut.
Leca geeft een lange en hoge pass. Inworp. Modesto met een snelle inworp. Denoncourt is nu in balbezit. Denoncourt geeft een lange en hoge pass. Zavodnik bokst de bal weg. Pereszlucha rent richting de bal. Pereszlucha draait met de bal, schiet en ... Zavodnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Blas is nu in balbezit. Bobadilla onderschept slim de pass. Bobadilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - Hòn Ngọc Viễn Đông 7:0

85e minuut.
Blas geeft een hoge lob. Kotsios heeft problemen om de bal te vangen. Kotsios geeft een hoge lob. Erdin rent richting de bal. Erdin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Leca heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Mustangs 9%, Hòn Ngọc Viễn Đông 91%.
AFC Mustangs - Hòn Ngọc Viễn Đông 7:0