Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-03-17 19:14
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: TRANS X Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 9621
TRANS X FC LYNX
eso Tactiek 423+
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
43.8 gemiddelde waardering 47.4
matig Schieten solide
solide Passen goed
redelijk Verdedigen matig


5e minuut.
Sánchez Méndez probeert naar een medespeler te passen. Sánta is nu in balbezit. Sánta met een sublieme pass. Odolański is nu in balbezit. Odolański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Buitenspel voor Chyła. Goede buitenspelval van de verdediging. Sánchez Méndez maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Inwood kan de bal niet met de borst controleren. Duper is nu in balbezit. Duper schiet op doel. Csordás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Martín speelt de bal door. Cigány kopt de bal weg. Duper bereikt de bal nog maar net als eerste. Duper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - FC LYNX 0:1

21e minuut.
Duper geeft de bal voor. Odolański kopt de bal weg. Ramut rent richting de bal. Ramut haalt uit met een fantastische trap. Csordás probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Reber geeft een lange en hoge pass. Duper bereikt de bal nog maar net als eerste. Duper probeert naar een medespeler te passen. Ramut is nu in balbezit. Ramut haalt uit met een fantastische trap. Csordás bokst de bal weg. Odolański rent richting de bal. Odolański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Pärnpuu met een sublieme pass. Daar is Mougin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mougin met een sublieme pass. Daar is Chyła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chyła schiet op doel. Martín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TRANS X - FC LYNX 1:1

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Martín trapt de bal weg. Ramut kopt de bal weg. Odolański is nu in balbezit. Odolański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRANS X 43%, FC LYNX 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TRANS X - FC LYNX 1:1

48e minuut.
Duper onderschept slim de pass. Duper met een sublieme pass. Ramut bereikt de bal nog maar net als eerste. Duper is nu in balbezit. Duper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - FC LYNX 1:2

51e minuut.
Sánta met een snelle inworp. Odolański rent richting de bal. Moura legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Odolański is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ramut legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Becleanu is nu in balbezit. Istenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Becleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Skandaliaris rent richting de bal. Skandaliaris haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Istenes geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moura met de inworp. Becleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Becleanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Ramut passt de bal in één keer door. Cigány is nu in balbezit. Met opzet legt Mougin zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Mougin moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mougin schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

81e minuut.
Cigány passt de bal zonder na te denken. Sánta rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Moura ... Strafschop! Sánta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ramut neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duper bereikt de bal nog maar net als eerste. Duper haalt uit met een fantastische trap. Csordás probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRANS X 49%, FC LYNX 51%.
TRANS X - FC LYNX 1:2