Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-03-18 10:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sakartvelo Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5255
Sakartvelo Hong Kong
avanti Tactiek diffrtrmt 1
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
22 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
73.1 gemiddelde waardering 66.4
outstanding Schieten formidable
outstanding Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


6e minuut.
Gersamia geeft de bal voor. Kukhilava met een sublieme pass. Ngo Hin heeft problemen om de bal te vangen. Chokhonelidze is nu in balbezit. Chokhonelidze draait met de bal, schiet en ... Kin Fung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chokhonelidze neemt de hoekschop. Kukhilava springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kinkladze passt de bal in één keer door. Gersamia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gersamia speelt de bal door. Kukhilava is nu in balbezit. Kukhilava schiet op doel. Kin Fung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Chokhonelidze met een sublieme pass. Kukhilava is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kai Chung. Kai Chung krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Gersamia passt de bal met de wreef. Demetradze rent richting de bal. Demetradze met een sublieme pass. Kinkladze rent richting de bal. Kinkladze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Demetradze verovert de bal door een tackle van achteren. Demetradze passt de bal met de wreef. Gersamia met een sublieme pass. Kukhilava bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukhilava draait met de bal, schiet en ... Kin Fung bokst de bal weg.

29e minuut.
Kukhilava probeert naar een medespeler te passen. Gersamia is nu in balbezit. Gersamia probeert naar een medespeler te passen. Kinkladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinkladze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Sze Hong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Godfred is nu in balbezit. Godfred passt de bal in één keer door. Hon Wang is nu in balbezit. Hon Wang schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Chivadze passt de bal met de wreef. Chokhonelidze rent richting de bal. Chokhonelidze met een sublieme pass. Kukhilava is nu in balbezit. Kukhilava schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Chokhonelidze passt de bal zonder na te denken. Chivadze speelt de bal door. Kinkladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinkladze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo - Hong Kong 1:0

38e minuut.
To Kwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfred bereikt de bal nog maar net als eerste. Demetradze schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Demetradze is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

40e minuut.
Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang passt de bal in één keer door. Kai Chung probeert naar een medespeler te passen. Hon Wang is nu in balbezit. Hon Wang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sakartvelo 39%, Hong Kong 61%.
Sakartvelo - Hong Kong 1:0

58e minuut.
Kai Chung met een sublieme pass. Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang passt de bal zonder na te denken. Godfred rent richting de bal. Godfred schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Burdzgla is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hon Wang. Hon Wang krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Kai Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinkladze schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kai Chung is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wei Jie komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Yee Hung met een sublieme pass. Kinkladze probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chivadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivadze schiet op doel. Kin Fung werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo - Hong Kong 2:0

78e minuut.
Wei Jie probeert de bal aan de voet te houden. Wei Jie geeft de bal voor. Hon Wang rent richting de bal. Hon Wang haalt uit met een fantastische trap. Dumbadze probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Chivadze onderschept slim de pass. Chivadze passt de bal in één keer door. Chokhonelidze rent richting de bal. Chokhonelidze geeft de bal voor. Kinkladze maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Chivadze met een sublieme pass. Chokhonelidze rent richting de bal. Chokhonelidze probeert naar een medespeler te passen. Kukhilava bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukhilava draait met de bal, schiet en ... Kin Fung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Hon Wang probeert naar een medespeler te passen. Godfred bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdzgla bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfred verovert de bal door een tackle van achteren. Godfred haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo - Hong Kong 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sakartvelo 39%, Hong Kong 61%.
Sakartvelo - Hong Kong 2:1