Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nankatsu Niupi FC KipKøntë
Nankatsu 1 Tactiek 1
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 33.9
solid Schieten adequate
average Passen adequate
average Verdedigen average


7e minuut.
Szarmach speelt de bal door. Klungelig pakt Gupta de bal. Ndugo rent richting de bal. Licheński verovert de bal door een tackle van achteren. Licheński haalt uit met een fantastische trap. Ivuti bokst de bal weg. Paal! Psikuta rent richting de bal. Psikuta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nankatsu Niupi - FC KipKøntë 1:0

9e minuut.
Dandu kopt de bal weg. Psikuta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baraza. Psikuta raakt geblesseerd tijdens het duel. Dandu wilt de vrije trap nemen. Ivuti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

11e minuut.
Ağaoğlu met een sublieme pass. Badea bereikt de bal nog maar net als eerste. Badea passt de bal in één keer door. Minhoca is nu in balbezit. Minhoca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Cisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarmach is nu in balbezit. Szarmach met een sublieme pass. Kudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudo haalt uit met een fantastische trap. Ivuti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Kuszende rent richting de bal. Kuszende geeft een lange en hoge pass. Cisło probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szarmach rent richting de bal. Szarmach geeft een lange en hoge pass. Ivuti bokst de bal weg. Kibet is nu in balbezit. Kibet geeft een hoge lob. Szarmach rent richting de bal. Szarmach schiet op doel. Ivuti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Licheński bereikt de bal nog maar net als eerste. Licheński schiet op doel. Ivuti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nankatsu Niupi - FC KipKøntë 2:0

19e minuut.
Navajas kopt de bal weg. Ağaoğlu is nu in balbezit. Ağaoğlu passt de bal met de wreef. Badea bereikt de bal nog maar net als eerste. Badea schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudo passt de bal zonder na te denken. Psikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Psikuta haalt uit met een fantastische trap. Ivuti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nankatsu Niupi - FC KipKøntë 3:0

28e minuut.
Kudo is nu in balbezit. Cisło bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kudo. Kudo krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Badea is nu in balbezit. Cisło bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szarmach. Szarmach krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Szarmach is nu in balbezit. Szarmach probeert naar een medespeler te passen. Kudo rent richting de bal. Psikuta is nu in balbezit. Psikuta schiet op doel. Ivuti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kudo neemt de hoekschop. Ivuti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nankatsu Niupi 49%, FC KipKøntë 51%.
Nankatsu Niupi - FC KipKøntë 3:0

49e minuut.
Badea speelt de bal door. Cisło is nu in balbezit. Szarmach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szarmach krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

68e minuut.
Psikuta passt de bal in één keer door. Dandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu passt de bal met de wreef. Licheński rent richting de bal. Licheński draait met de bal, schiet en ... Paal!

69e minuut.
Navajas passt de bal in één keer door. Minhoca met een sublieme pass. Ağaoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Licheński bereikt de bal nog maar net als eerste. Licheński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ruffon probeert naar een medespeler te passen. Gupta is nu in balbezit. Gupta probeert naar een medespeler te passen. Cisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisło geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Minhoca rent richting de bal. Minhoca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nankatsu Niupi - FC KipKøntë 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nankatsu Niupi 51%, FC KipKøntë 49%.
Nankatsu Niupi - FC KipKøntë 3:1