Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nankatsu Niupi F1 RedBull
Nankatsu 1 Tactiek laki n
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.4 gemiddelde waardering 43.3
average Schieten solid
average Passen adequate
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Gamit passt de bal met de wreef. Dandu is nu in balbezit. Puldulao speelt de bal door. Masaganda bereikt de bal nog maar net als eerste. Masaganda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bagaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaman geeft een lange en hoge pass. Gamit rent richting de bal. Masaganda is nu in balbezit. Masaganda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Puldulao passt de bal met de wreef. Masaganda heeft problemen om de bal te vangen. Masaganda geeft een lange en hoge pass. Cabatuando bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabatuando schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nankatsu Niupi - F1 RedBull 0:1

31e minuut.
Lualhati met een sublieme pass. Calupig geeft de bal voor. Masaganda rent richting de bal. Masaganda schiet op doel. Ruffon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Soma geeft de bal voor. Inworp. Madlangawa met een snelle inworp. Klungelig pakt Cabatuando de bal. Cabatuando schiet op doel. Włodowski bokst de bal weg.

36e minuut.
Włodowski met een sublieme pass. Dandu speelt de bal door. Guzzon rent richting de bal. Guzzon draait met de bal, schiet en ... de Asis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nankatsu Niupi - F1 RedBull 1:1

44e minuut.
Soma rent richting de bal. Madlangawa verovert de bal door een tackle van achteren. Madlangawa met een sublieme pass. Masaganda is nu in balbezit. Masaganda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nankatsu Niupi - F1 RedBull 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nankatsu Niupi 69%, F1 RedBull 31%.
Nankatsu Niupi - F1 RedBull 1:2

46e minuut.
Klungelig pakt Boonsanong de bal. Masaganda bereikt de bal nog maar net als eerste. Boonsanong maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Boonsanong naar de kleedkamers voor een vroege douche.

58e minuut.
Masaganda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruffon begaat een overtreding. Masaganda raakt geblesseerd tijdens het duel. Ruffon speelt de bal door. Masaganda met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Yamashita rent richting de bal. Masaganda verovert de bal door een tackle van achteren. Ruffon rent richting de bal. Masaganda verovert de bal door een tackle van achteren. Masaganda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Calupig speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Alessio de bal onder controle te krijgen. Alessio passt de bal met de wreef. Salamoński rent richting de bal. Salamoński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nankatsu Niupi 62%, F1 RedBull 38%.
Nankatsu Niupi - F1 RedBull 1:2