Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-04-14 18:22
  • Competitiewedstrijd:
  • Stadion: "U"_CRAIOVA Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 6794
`U`_CRAIOVA dinamo reddog
szy Tactiek rocky
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
30.9 gemiddelde waardering 44.2
slecht Schieten solide
zwak Passen goed
goed Verdedigen solide


16e minuut.
Pescariu rent richting de bal. Pescariu passt de bal in één keer door. Morka rent richting de bal. Portales bereikt de bal nog maar net als eerste. Portales draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Portales rent richting de bal. Portales speelt de bal door. Morka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignat rent richting de bal. Ignat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ielcean trapt de bal weg. Pescariu kopt de bal weg. Daar is Calota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morka rent richting de bal. Morka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Daar is Barcă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Fizedean met een snelle inworp. Morka bereikt de bal nog maar net als eerste. Morka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt Barosanu de bal. Queri is nu in balbezit. Queri passt de bal in één keer door. Ignat rent richting de bal. Ignat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `U`_CRAIOVA 75%, dinamo reddog 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`U`_CRAIOVA - dinamo reddog 0:0

48e minuut.
Øverland bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignat onderschept slim de pass. Portales is nu in balbezit. Ignat rent richting de bal. Ignat draait met de bal, schiet en ... Ielcean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Toader geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Calota de bal onder controle te krijgen. Fizedean rent richting de bal. Morka onderschept slim de pass. Morka haalt uit met een fantastische trap. Ielcean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Queri verovert de bal door een tackle van achteren. Queri passt de bal met de wreef. Morka is nu in balbezit. Ignat is nu in balbezit. Ignat haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
`U`_CRAIOVA - dinamo reddog 0:1

61e minuut.
Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu geeft de bal voor. Onofraş kopt de bal weg. Fizedean probeert de bal aan de voet te houden. Barcă geeft een lange en hoge pass. Paal!

65e minuut.
Portales rent richting de bal. Portales passt de bal in één keer door. Queri met een sublieme pass. Ignat rent richting de bal. Ignat haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Queri met de inworp. Portales kan de bal niet met de borst controleren. Portales geeft een hoge lob. Ignat rent richting de bal. Ignat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Portales verovert de bal door een tackle van achteren. Portales geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ignat de bal onder controle te krijgen. Morka is nu in balbezit. Morka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `U`_CRAIOVA 74%, dinamo reddog 26%.
`U`_CRAIOVA - dinamo reddog 0:1