Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Craiova F. C. Boca Juniors
F Tactiek T1
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
50.6 gemiddelde waardering 46
excellent Schieten adequate
adequate Passen good
good Verdedigen good


3e minuut.
Trobok bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubertsson rent richting de bal. Ulusoy verovert de bal door een tackle van achteren. Trobok verovert de bal door een tackle van achteren. Trobok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - F. C. Boca Juniors 0:1

10e minuut.
Burruchaga rent richting de bal. Paquistanês onderschept slim de pass. Paquistanês speelt de bal door. Elokan is nu in balbezit. Elokan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
García Villar onderschept slim de pass. Gallina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallina geeft de bal voor. Toje bereikt de bal nog maar net als eerste. Toje draait met de bal, schiet en ... Xuân Sơn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hubertsson stond buitenspel. Pitu komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Oprea passt de bal zonder na te denken. Toje bereikt de bal nog maar net als eerste. Scianca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toje verovert de bal door een tackle van achteren. Toje schiet op doel. Xuân Sơn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Marin geeft de bal voor. García Villar kopt de bal weg. Toje bereikt de bal nog maar net als eerste. Toje schiet op doel. Xuân Sơn probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Paquistanês verovert de bal door een tackle van achteren. Scianca geeft de bal voor. Paquistanês geeft de bal voor. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Elokan rent richting de bal. Serafín onderschept slim de pass. Serafín geeft een lange en hoge pass. Trobok is nu in balbezit. Hubertsson rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Craiova 43%, F. C. Boca Juniors 57%.
Inter Craiova - F. C. Boca Juniors 0:1

46e minuut.
Molinas komt het veld opgelopen. Mestre komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Agbannaoag bereikt de bal nog maar net als eerste. García Villar onderschept slim de pass. Gallina onderschept slim de pass. Toje verovert de bal door een tackle van achteren. Toje haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Marin met een sublieme pass. Oprea geeft de bal voor. García Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. García Villar draait met de bal, schiet en ... Molinas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter Craiova - F. C. Boca Juniors 1:1

50e minuut.
Inworp. Bernardello komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea speelt de bal door. García Villar is nu in balbezit. García Villar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - F. C. Boca Juniors 2:1

54e minuut.
Scanzano komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Hubertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubertsson passt de bal in één keer door. Trobok bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubertsson is nu in balbezit. Hubertsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Scanzano onderschept slim de pass. Scanzano met een sublieme pass. Marin is nu in balbezit. Marin geeft een hoge lob. Elokan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - F. C. Boca Juniors 3:1

63e minuut.
Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin passt de bal met de wreef. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - F. C. Boca Juniors 4:1

66e minuut.
Inworp. Burruchaga met een snelle inworp. Caniglia is nu in balbezit. Caniglia geeft een hoge lob. Trobok krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Dingbo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Trobok de bal. Bernardello met een sublieme pass. Hubertsson is nu in balbezit. Hubertsson haalt uit met een fantastische trap. Mestre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Oprea probeert naar een medespeler te passen. Juzala geeft een lange en hoge pass. Elokan rent richting de bal. Elokan haalt uit met een fantastische trap. Molinas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - F. C. Boca Juniors 5:1

82e minuut.
Burruchaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caniglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniglia speelt de bal door. Hubertsson heeft problemen om de bal te vangen. Hubertsson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Bernardello is nu in balbezit. Álvarez Iglesias onderschept slim de pass. Álvarez Iglesias geeft een hoge lob. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Craiova 36%, F. C. Boca Juniors 64%.
Inter Craiova - F. C. Boca Juniors 5:1