Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lobo Mau teresina city bulls
Meu 523 Tactiek 2vs2 copa receba
50% Balbezit 50%
7% Spel op eigen helft 93%
33 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 37.7
formidabel Schieten matig
goed Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Inworp. Paździor met een snelle inworp. Tramonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tramonti geeft een hoge lob. Oksuz springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Daar is Tramonti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuśmierski speelt de bal door. Klungelig pakt Oksuz de bal. Oksuz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobo Mau - teresina city bulls 1:0

5e minuut.
Aliwenkura met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paździor geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Raman is nu in balbezit. Raman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Raman bereikt de bal nog maar net als eerste. Raman passt de bal in één keer door. Daar is Kikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kikowski draait met de bal, schiet en ... Stawicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Paździor met een sublieme pass. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve passt de bal zonder na te denken. Kikowski is nu in balbezit. Kikowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Raman rent richting de bal. Raman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobo Mau - teresina city bulls 2:0

15e minuut.
Raman heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Kuśmierski zijn tegenspeler op de grond. Raman raakt geblesseerd tijdens het duel. Oksuz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Raman krijgt zijn hoofd ertegen. Aliwenkura probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Tramonti rent richting de bal. Kuśmierski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tramonti raakt geblesseerd tijdens het duel. Oksuz met een snel genomen vrije trap. Raman krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Paździor rent richting de bal. Paździor passt de bal in één keer door. Raman bereikt de bal nog maar net als eerste. Raman draait met de bal, schiet en ... Stawicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobo Mau - teresina city bulls 3:0

20e minuut.
Linhares geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tramonti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oksuz controleert de bal met de borst. Oksuz schiet op doel. Stawicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Oksuz rent richting de bal. Oksuz speelt de bal door. Kikowski rent richting de bal. Kikowski schiet op doel. Stawicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobo Mau - teresina city bulls 4:0

26e minuut.
Oksuz passt de bal in één keer door. Paździor rent richting de bal. Paździor speelt de bal door. Raman heeft problemen om de bal te vangen. Raman schiet op doel. Stawicki bokst de bal weg.

30e minuut.
Raman is nu in balbezit. Raman geeft de bal voor. Oksuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oksuz schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Tramonti speelt de bal door. Aliwenkura zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cristofalo met een sublieme pass. Oksuz rent richting de bal. Oksuz schiet op doel. Stawicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Raman bereikt de bal nog maar net als eerste. Raman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobo Mau - teresina city bulls 5:0

40e minuut.
Strocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierski passt de bal zonder na te denken. Kikowski rent richting de bal. Kikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lobo Mau - teresina city bulls 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobo Mau 10%, teresina city bulls 90%.
Lobo Mau - teresina city bulls 6:0

48e minuut.
Raman is nu in balbezit. Raman speelt de bal door. Kikowski is nu in balbezit. Oksuz is nu in balbezit. Oksuz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lobo Mau - teresina city bulls 7:0

55e minuut.
Tramonti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Oksuz de bal. Oksuz passt de bal met de wreef. Kikowski rent richting de bal. Kikowski draait met de bal, schiet en ... Stawicki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobo Mau - teresina city bulls 8:0

56e minuut.
Oksuz rent richting de bal. Oksuz speelt de bal door. Raman is nu in balbezit. Raman geeft een lange en hoge pass. Oksuz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Aliwenkura rent richting de bal. Aliwenkura passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tramonti neemt de hoekschop. Oksuz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Monsalve kopt de bal weg. Oksuz rent richting de bal. Oksuz geeft een hoge lob. Raman rent richting de bal. Raman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobo Mau - teresina city bulls 9:0

65e minuut.
Tramonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tramonti probeert naar een medespeler te passen. Raman rent richting de bal. Raman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Stawicki met een harde bal richting middenveld. Paździor probeert de bal met de borst te controleren. Kuśmierski probeert naar een medespeler te passen. Oksuz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oksuz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Paździor is nu in balbezit. Paździor speelt de bal door. Kikowski is nu in balbezit. Kikowski draait met de bal, schiet en ... Stawicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobo Mau - teresina city bulls 10:0

73e minuut.
Stawicki speelt de bal door. Tramonti kopt de bal weg. Aliwenkura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kikowski schiet op doel. Stawicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Oksuz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Raman de bal. Raman met een sublieme pass. Kikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oksuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oksuz haalt uit met een fantastische trap. Stawicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobo Mau - teresina city bulls 11:0

78e minuut.
Oksuz rent richting de bal. Oksuz probeert naar een medespeler te passen. Kikowski rent richting de bal. Kikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobo Mau - teresina city bulls 12:0

80e minuut.
Tramonti rent richting de bal. Tramonti met een sublieme pass. Oksuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oksuz geeft een lange en hoge pass. Daar is Kikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stawicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Raman bereikt de bal nog maar net als eerste. Raman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Raman bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobo Mau - teresina city bulls 13:0

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tramonti met een snelle inworp. Munnicki geeft een hoge lob. Paździor geeft de bal voor. Oksuz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobo Mau - teresina city bulls 14:0

86e minuut.
Kuśmierski speelt de bal door. Quirino is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oksuz met de inworp. Tramonti geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Stawicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Aliwenkura heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobo Mau 5%, teresina city bulls 95%.
Lobo Mau - teresina city bulls 14:0