Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Craiova teresina city bulls
F Tactiek IV`III`III
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
23 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 40.9
formidable Schieten good
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Inworp. Nicoliţă met de inworp. García Villar rent richting de bal. García Villar geeft een hoge lob. Bădiţă maakt een snoekduik en kopt de bal. Stawicki bokst de bal weg. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă draait met de bal, schiet en ... Stawicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - teresina city bulls 1:0

6e minuut.
Flores passt de bal zonder na te denken. Suárez Betancort is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ulusoy. Ulusoy krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Juzala passt de bal in één keer door. Daar is Álvarez Iglesias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez Iglesias geeft de bal voor. Bădiţă rent richting de bal. Bădiţă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ganea met een harde bal richting middenveld. Delgado kopt de bal weg. Klungelig pakt Afilipoaiei de bal. Telvi onderschept slim de pass. Telvi schiet op doel. Ganea bokst de bal weg.

15e minuut.
Piigert met de inworp. Toje rent richting de bal. Yolçuyev onderschept slim de pass. Yolçuyev geeft een lange en hoge pass. Telvi geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Suárez Betancort probeert de bal aan de voet te houden. Ulusoy onderschept slim de pass. Flores rent richting de bal. Flores geeft een lange en hoge pass. Telvi springt en kopt de bal. Ganea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Afilipoaiei bereikt de bal nog maar net als eerste. Telvi verovert de bal door een tackle van achteren. Telvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter Craiova - teresina city bulls 1:1

20e minuut.
Yolçuyev geeft de bal voor. Telvi rent richting de bal. Telvi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Paquistanês de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Piigert geeft een lange en hoge pass. Telvi kopt de bal weg. Daar is Mossoró, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suárez Betancort bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Betancort schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă passt de bal in één keer door. Álvarez Iglesias is nu in balbezit. Álvarez Iglesias haalt uit met een fantastische trap. Stawicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - teresina city bulls 2:1

25e minuut.
Telvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă onderschept slim de pass. Aliwenkura bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Bădiţă draait met de bal, schiet en ... Stawicki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - teresina city bulls 3:1

36e minuut.
García Villar probeert de bal aan de voet te houden. Bădiţă is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aliwenkura. Aliwenkura krijgt een gele kaart. Bădiţă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. García Villar neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Stawicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
García Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. García Villar geeft een hoge lob. Linhares geeft een lange en hoge pass. Toje is nu in balbezit. Toje schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Craiova 55%, teresina city bulls 45%.
Inter Craiova - teresina city bulls 3:1

53e minuut.
Nicoliţă geeft een lange en hoge pass. Toje rent richting de bal. Álvarez Iglesias rent richting de bal. Álvarez Iglesias geeft de bal voor. Bădiţă maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Piigert heeft problemen om de bal te vangen. García Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. García Villar geeft een hoge lob. Toje probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Toje schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Nicoliţă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juzala rent richting de bal. Juzala speelt de bal door. Álvarez Iglesias rent richting de bal. Álvarez Iglesias haalt uit met een fantastische trap. Stawicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Juzala zal de hoekschop nemen. Bădiţă springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - teresina city bulls 4:1

59e minuut.
Aliwenkura kopt de bal weg. Álvarez Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzala bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzala geeft een lange en hoge pass. Bădiţă is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - teresina city bulls 5:1

64e minuut.
Fetraś rent richting de bal. Bădiţă onderschept slim de pass. Bădiţă passt de bal met de wreef. Toje rent richting de bal. Toje schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Klungelig pakt García Villar de bal. Piigert bereikt de bal nog maar net als eerste. García Villar geeft de bal voor. Álvarez Iglesias rent richting de bal. Álvarez Iglesias schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mossoró geeft de bal voor. Klungelig pakt Linhares de bal. Álvarez Iglesias is nu in balbezit. Álvarez Iglesias draait met de bal, schiet en ... Stawicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
García Villar rent richting de bal. García Villar passt de bal met de wreef. Álvarez Iglesias heeft problemen om de bal te vangen. Álvarez Iglesias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - teresina city bulls 6:1

71e minuut.
Suárez Betancort bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganea speelt de bal door. Toje kopt de bal weg. Álvarez Iglesias rent richting de bal. Álvarez Iglesias haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Paquistanês geeft een hoge lob. Inworp. Flores met een snelle inworp. Yolçuyev rent richting de bal. Yolçuyev geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Ganea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Flores zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yolçuyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yolçuyev geeft de bal voor. Telvi rent richting de bal. Telvi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Juzala rent richting de bal. Juzala geeft de bal voor. Bădiţă rent richting de bal. Bădiţă haalt uit met een fantastische trap. Stawicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - teresina city bulls 7:1

83e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Stawicki niet meer kan verder spelen. Zanotti komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Inworp. Flores zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yolçuyev geeft een lange en hoge pass. Suárez Betancort rent richting de bal. Suárez Betancort schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Toje kopt de bal weg. Aliwenkura heeft problemen om de bal te vangen. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă schiet op doel. Zanotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - teresina city bulls 8:1

88e minuut.
Piigert rent richting de bal. Piigert probeert naar een medespeler te passen. Suárez Betancort rent richting de bal. Telvi is nu in balbezit. Telvi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Bădiţă rent richting de bal. Álvarez Iglesias is nu in balbezit. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă draait met de bal, schiet en ... Zanotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - teresina city bulls 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Craiova 39%, teresina city bulls 61%.
Inter Craiova - teresina city bulls 9:1