Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AAJMFC Fluminense-PET
Ares Tactiek g.....j.....p
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
33.1 gemiddelde waardering 28
matig Schieten redelijk
matig Passen redelijk
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Ţugui rent richting de bal. Ţugui probeert naar een medespeler te passen. Cool rent richting de bal. Cool haalt uit met een fantastische trap. Rajh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - Fluminense-PET 0:1

4e minuut.
Chmielniak rent richting de bal. Leloup bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Leloup de bal. Leloup geeft een hoge lob. Nachtailer krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AAJMFC - Fluminense-PET 1:1

7e minuut.
Leloup geeft de bal voor. Niewczas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - Fluminense-PET 2:1

19e minuut.
Ormancı rent richting de bal. Niewczas rent richting de bal. Niewczas passt de bal met de wreef. Chmielniak heeft problemen om de bal te vangen. Chmielniak schiet op doel. Rajh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Dihmubidi met de inworp. Leloup is nu in balbezit. Leloup passt de bal met de wreef. Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Banjanin kopt de bal weg. Tırkaz rent richting de bal. Nachtailer is nu in balbezit. Nachtailer haalt uit met een fantastische trap. Balul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - Fluminense-PET 3:1

42e minuut.
Nachtailer passt de bal met de wreef. Tırkaz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Niewczas. Niewczas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AAJMFC 44%, Fluminense-PET 56%.
AAJMFC - Fluminense-PET 3:1

46e minuut.
Cox komt het veld opgelopen. Butnăreanu komt het veld opgelopen. Gárdos komt het veld opgelopen. Hiu Fung komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Leloup heeft problemen om de bal te vangen. Leloup passt de bal in één keer door. Butnăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachtailer verovert de bal door een tackle van achteren. Nachtailer draait met de bal, schiet en ... Balul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - Fluminense-PET 4:1

51e minuut.
Erhat komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Tırkaz is nu in balbezit. Banjanin is nu in balbezit. Tırkaz onderschept slim de pass. Tırkaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - Fluminense-PET 5:1

63e minuut.
Buitenspel voor Cool. Goede buitenspelval van de verdediging. Garland komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Cool bereikt de bal nog maar net als eerste. Cool geeft een hoge lob. Terezín heeft problemen om de bal te vangen. Stoian rent richting de bal. Stoian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Cool speelt de bal door. Butnăreanu is nu in balbezit. Garland verovert de bal door een tackle van achteren. Garland draait met de bal, schiet en ... Balul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - Fluminense-PET 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AAJMFC 62%, Fluminense-PET 38%.
AAJMFC - Fluminense-PET 6:1