Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Excursio F. C. YUNUSLAR FC
BYV Tactiek 3-5-2 BENIM 2
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
37.9 gemiddelde waardering 40.3
redelijk Schieten matig
redelijk Passen goed
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Munkvold zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shaloufa heeft problemen om de bal te vangen. Shaloufa speelt de bal door. Zhang rent richting de bal. Zhang schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Klungelig pakt Pontes de bal. Hüseynbəyli is nu in balbezit. Hüseynbəyli passt de bal zonder na te denken. Naishtadt is nu in balbezit. Naishtadt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Naishtadt kopt de bal weg. Eyþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyþórsson passt de bal in één keer door. Zhang is nu in balbezit. Zhang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Naishtadt kan de bal niet met de borst controleren. Olewiński is nu in balbezit. Naishtadt maakt een afschuwelijke overtreding. Naishtadt krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excursio F. C. 59%, YUNUSLAR FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Excursio F. C. - YUNUSLAR FC 0:0

46e minuut.
Otero komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Piñeros kopt de bal weg. Genoves rent richting de bal. Inworp. Genoves met een snelle inworp. Hüseynbəyli geeft de bal voor. Sălăgeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Otero met een sublieme pass. Eyþórsson is nu in balbezit. Eyþórsson passt de bal met de wreef. Zhang rent richting de bal. Zhang haalt uit met een fantastische trap. Sălăgeanu bokst de bal weg. Zhang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - YUNUSLAR FC 1:0

53e minuut.
Damonte komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Pontes bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Damonte. Pontes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gaivini komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Piñeros rent richting de bal. Piñeros geeft een hoge lob. Valočík bereikt de bal nog maar net als eerste. Valočík draait met de bal, schiet en ... Otero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Excursio F. C. - YUNUSLAR FC 1:1

75e minuut.
Naishtadt rent richting de bal. Naishtadt passt de bal in één keer door. Zhang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhang haalt uit met een fantastische trap. Sălăgeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - YUNUSLAR FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excursio F. C. 64%, YUNUSLAR FC 36%.
Excursio F. C. - YUNUSLAR FC 2:1