Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AAJMFC MORDOMIA
Ares Tactiek 2019
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 39
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
34.2 gemiddelde waardering 58.7
zwak Schieten uitmuntend
matig Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Leloup passt de bal in één keer door. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusarov geeft een hoge lob. Terezín heeft problemen om de bal te vangen. Baghumyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Quốc Minh is nu in balbezit. Quốc Minh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - MORDOMIA 0:1

8e minuut.
Firuleiro geeft een hoge lob. Pederneiras kopt de bal weg. Firuleiro heeft problemen om de bal te vangen. Firuleiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - MORDOMIA 0:2

16e minuut.
Kyrölä met een sublieme pass. Kern is nu in balbezit. Kern passt de bal zonder na te denken. Quốc Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Minh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Quốc Minh rent richting de bal. Quốc Minh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - MORDOMIA 0:3

19e minuut.
Daar is Quốc Minh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terezín rent richting de bal. Quốc Minh onderschept slim de pass. Quốc Minh draait met de bal, schiet en ... Baghumyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - MORDOMIA 0:4

20e minuut.
Kyrölä geeft een lange en hoge pass. Gusarov is nu in balbezit. Gusarov passt de bal met de wreef. Firuleiro is nu in balbezit. Firuleiro draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - MORDOMIA 0:5

23e minuut.
Quốc Minh is nu in balbezit. Pederneiras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quốc Minh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pederneiras heeft problemen om de bal te vangen. Fenyőházi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro draait met de bal, schiet en ... Baghumyan bokst de bal weg.

26e minuut.
Leloup bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusarov onderschept slim de pass. Gusarov passt de bal in één keer door. Daar is Firuleiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Firuleiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Fenyőházi speelt de bal door. Kern rent richting de bal. Kern met een sublieme pass. Quốc Minh rent richting de bal. Quốc Minh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Maqomayev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fenyőházi met een snelle inworp. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - MORDOMIA 0:6

37e minuut.
Kern is nu in balbezit. Kern probeert naar een medespeler te passen. Quốc Minh rent richting de bal. Quốc Minh draait met de bal, schiet en ... Baghumyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - MORDOMIA 0:7

39e minuut.
Fenyőházi passt de bal met de wreef. Gusarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusarov geeft een lange en hoge pass. Daar is Quốc Minh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quốc Minh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - MORDOMIA 0:8

43e minuut.
Inworp. Arcangelo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fenyőházi met een sublieme pass. Quốc Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Minh schiet op doel. Baghumyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Firuleiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Firuleiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - MORDOMIA 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AAJMFC 81%, MORDOMIA 19%.
AAJMFC - MORDOMIA 0:9

46e minuut.
Hiu Fung komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Fenyőházi is nu in balbezit. Fenyőházi geeft een hoge lob. Kern geeft de bal voor. Firuleiro springt en kopt de bal. Paal! Quốc Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Minh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - MORDOMIA 0:10

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Erhat komt het veld opgelopen. Hiu Fung trapt de bal weg van het doel. Fenyőházi rent richting de bal. Fenyőházi met een sublieme pass. Firuleiro rent richting de bal. Firuleiro draait met de bal, schiet en ... Hiu Fung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Erhat is nu in balbezit. Quốc Minh onderschept slim de pass. Quốc Minh draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hiu Fung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - MORDOMIA 0:11

51e minuut.
Tırkaz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nachtailer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Firuleiro onderschept slim de pass. Firuleiro haalt uit met een fantastische trap. Hiu Fung werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - MORDOMIA 0:12

57e minuut.
Fenyőházi passt de bal met de wreef. Kern is nu in balbezit. Erhat maakt een afschuwelijke overtreding. Erhat is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

58e minuut.
Hiu Fung probeert naar een medespeler te passen. Zholdasov kopt de bal weg. Jerez rent richting de bal. Quốc Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Quốc Minh haalt uit met een fantastische trap. Hiu Fung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Garland komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Daar is Valda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gusarov is nu in balbezit. Gusarov geeft een lange en hoge pass. Firuleiro rent richting de bal. Firuleiro draait met de bal, schiet en ... Hiu Fung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Quốc Minh rent richting de bal. Quốc Minh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - MORDOMIA 0:13

63e minuut.
Maqomayev heeft problemen om de bal te vangen. Firuleiro rent richting de bal. Firuleiro draait met de bal, schiet en ... Maqomayev probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - MORDOMIA 0:14

68e minuut.
Fenyőházi heeft problemen om de bal te vangen. Fenyőházi passt de bal met de wreef. Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Quốc Minh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Gusarov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maqomayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro verovert de bal door een tackle van achteren. Firuleiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - MORDOMIA 0:15

72e minuut.
Kyrölä met de inworp. Gusarov is nu in balbezit. Gusarov probeert naar een medespeler te passen. Firuleiro rent richting de bal. Firuleiro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Quốc Minh rent richting de bal. Quốc Minh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Maqomayev is nu in balbezit. Maqomayev geeft een lange en hoge pass. Gusarov kan de bal niet met de borst controleren. Firuleiro is nu in balbezit. Firuleiro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Quốc Minh rent richting de bal. Quốc Minh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - MORDOMIA 0:16

82e minuut.
Toscano onderschept slim de pass. Toscano geeft een lange en hoge pass. Firuleiro is nu in balbezit. Firuleiro schiet op doel. Hiu Fung werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - MORDOMIA 0:17

84e minuut.
Klungelig pakt Gusarov de bal. Gusarov speelt de bal door. Klungelig pakt Firuleiro de bal. Firuleiro schiet op doel. Hiu Fung probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - MORDOMIA 0:18

86e minuut.
Kern passt de bal met de wreef. Fenyőházi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyőházi speelt de bal door. Quốc Minh is nu in balbezit. Quốc Minh schiet op doel. Hiu Fung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AAJMFC - MORDOMIA 0:19

89e minuut.
Arcangelo passt de bal met de wreef. Kern is nu in balbezit. Kern probeert naar een medespeler te passen. Quốc Minh rent richting de bal. Quốc Minh haalt uit met een fantastische trap. Hiu Fung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AAJMFC 82%, MORDOMIA 18%.
AAJMFC - MORDOMIA 0:19