Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MORDOMIA Lobo Mau
2019 Tactiek Meu 523
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
22 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 36
outstanding Schieten good
solid Passen adequate
excellent Verdedigen adequate


19e minuut.
Gusarov passt de bal met de wreef. Chanowski rent richting de bal. Firuleiro onderschept slim de pass. Firuleiro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Chanowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gusarov met een snelle inworp. Firuleiro rent richting de bal. Firuleiro geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Fenyőházi passt de bal met de wreef. Tramonti rent richting de bal. Kern onderschept slim de pass. Kern geeft een lange en hoge pass. Firuleiro springt en kopt de bal. Torres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Vujkov geeft een lange en hoge pass. Gusarov is nu in balbezit. Gusarov speelt de bal door. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Vujkov de bal. Vujkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Fenyőházi is nu in balbezit. Fenyőházi speelt de bal door. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Toscano probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kern de bal. Kern speelt de bal door. Firuleiro rent richting de bal. Firuleiro haalt uit met een fantastische trap. Torres bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Firuleiro rent richting de bal. Firuleiro draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Chanowski de bal. Torres bokst de bal weg.

45e minuut.
Chanowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gusarov met de inworp. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MORDOMIA 19%, Lobo Mau 81%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MORDOMIA - Lobo Mau 0:0

47e minuut.
Gusarov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Firuleiro de bal. Vujkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro rent richting de bal. Firuleiro schiet op doel. Torres bokst de bal weg.

52e minuut.
Klungelig pakt Parreira de bal. Tramonti rent richting de bal. Vujkov verovert de bal door een tackle van achteren. Vujkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - Lobo Mau 1:0

57e minuut.
Parreira geeft een hoge lob. Daar is Gusarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gusarov probeert naar een medespeler te passen. Firuleiro is nu in balbezit. Firuleiro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Firuleiro heeft problemen om de bal te vangen. Firuleiro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Toscano geeft een hoge lob. Vujkov rent richting de bal. Vujkov passt de bal zonder na te denken. Firuleiro is nu in balbezit. Firuleiro draait met de bal, schiet en ... Torres bokst de bal weg.

64e minuut.
Ranaldi kopt de bal weg. Klungelig pakt Parreira de bal. Vujkov rent richting de bal. Vujkov schiet op doel. Torres maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - Lobo Mau 2:0

66e minuut.
Gusarov heeft problemen om de bal te vangen. Gusarov passt de bal in één keer door. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro draait met de bal, schiet en ... Torres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - Lobo Mau 3:0

74e minuut.
Firuleiro passt de bal in één keer door. Gusarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusarov speelt de bal door. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro haalt uit met een fantastische trap. Torres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Torres geeft een hoge lob. Daar is Dragoş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabeira is nu in balbezit. Fenyőházi onderschept slim de pass. Fenyőházi geeft een lange en hoge pass. Torres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Arcangelo heeft problemen om de bal te vangen. Arcangelo geeft de bal voor. Firuleiro rent richting de bal. Firuleiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - Lobo Mau 4:0

85e minuut.
Arcangelo onderschept slim de pass. Arcangelo met een sublieme pass. Tramonti speelt de bal door. Firuleiro rent richting de bal. Firuleiro schiet op doel. Torres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - Lobo Mau 5:0

89e minuut.
Arcangelo geeft een lange en hoge pass. Gusarov kopt de bal weg. Daar is Parreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Firuleiro is nu in balbezit. Firuleiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Toscano kopt de bal weg. Kern speelt de bal door. Fenyőházi rent richting de bal. Vujkov is nu in balbezit. Vujkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MORDOMIA 22%, Lobo Mau 78%.
MORDOMIA - Lobo Mau 5:0