Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YUNUSLAR FC F. C. Bariloche
3-5-2 BENIM Tactiek ec
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 42.8
solid Schieten adequate
very good Passen average
good Verdedigen average


3e minuut.
Kuliberta kopt de bal weg. Klungelig pakt Spinas de bal. Kościński rent richting de bal. Kościński haalt uit met een fantastische trap. Pavoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - F. C. Bariloche 1:0

7e minuut.
Drăguş rent richting de bal. Drăguş geeft de bal voor. Scarpelli rent richting de bal. Scarpelli geeft een lange en hoge pass. Kościński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - F. C. Bariloche 2:0

8e minuut.
Hana Nayhan is nu in balbezit. Scarpelli verovert de bal door een tackle van achteren. Serelepe begaat een overtreding. Serelepe krijgt een gele kaart. Scarpelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Valočík zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Scarpelli krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - F. C. Bariloche 3:0

14e minuut.
Vaurysh geeft de bal voor. Grămadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Grămadă met een sublieme pass. Rojas rent richting de bal. Rojas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - F. C. Bariloche 3:1

27e minuut.
Cascão geeft een hoge lob. Scarpelli is nu in balbezit. Podgórny legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Scarpelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Scarpelli legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - F. C. Bariloche 4:1

39e minuut.
Scarpelli is nu in balbezit. Scarpelli passt de bal in één keer door. Kuliberta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kościński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kościński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Hana Nayhan geeft de bal voor. Cascão rent richting de bal. Cascão probeert naar een medespeler te passen. Valočík heeft problemen om de bal te vangen. Valočík geeft een lange en hoge pass. Pavoni bokst de bal weg. Kościński is nu in balbezit. Kościński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - F. C. Bariloche 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YUNUSLAR FC 40%, F. C. Bariloche 60%.
YUNUSLAR FC - F. C. Bariloche 5:1

46e minuut.
Gomelauri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vicari komt het veld opgelopen. Tzanis komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Klungelig pakt Spinas de bal. Domlátil geeft de bal voor. Klungelig pakt Hana Nayhan de bal. Scarpelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Pícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pícha geeft een hoge lob. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grămadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Grămadă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Klungelig pakt Domlátil de bal. Domlátil probeert naar een medespeler te passen. Kościński rent richting de bal. Kościński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Tzanis met een sublieme pass. Domlátil kopt de bal weg. De Brito Afonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościński onderschept slim de pass. Kościński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Pryadko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryadko speelt de bal door. Kościński rent richting de bal. Kościński draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kościński heeft problemen om de bal te vangen. Pryadko rent richting de bal. Pryadko passt de bal met de wreef. Kościński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Rojas is nu in balbezit. Rojas haalt uit met een fantastische trap. Pryadko probeert de bal aan de voet te houden. Grămadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Grămadă schiet op doel. Botezan bokst de bal weg.

88e minuut.
Daar is Kościński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościński verovert de bal door een tackle van achteren. Kościński haalt uit met een fantastische trap. Tzanis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - F. C. Bariloche 6:1

90e minuut.
Drăguş probeert naar een medespeler te passen. Pryadko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryadko probeert naar een medespeler te passen. Kościński is nu in balbezit. Kościński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YUNUSLAR FC 31%, F. C. Bariloche 69%.
YUNUSLAR FC - F. C. Bariloche 6:1