Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F. C. Bariloche Colinas F.c
ec Tactiek B-1
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
44.8 gemiddelde waardering 40.1
good Schieten good
good Passen good
average Verdedigen average


10e minuut.
Varati rent richting de bal. Varati passt de bal in één keer door. Grămadă is nu in balbezit. Grămadă schiet op doel. Pazur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Bariloche - Colinas F.c 1:0

14e minuut.
Hana Nayhan is nu in balbezit. Hana Nayhan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fernández Presa de bal. Rojas rent richting de bal. Rojas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Falcioni rent richting de bal. Vaurysh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Falcioni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Falcioni zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Angelov rent richting de bal. Angelov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pícha geeft de bal voor. Klungelig pakt Fernández Presa de bal. Grămadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Grămadă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Serelepe de bal onder controle te krijgen. Podgórny rent richting de bal. Bontempi onderschept slim de pass. Falcioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcioni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Spinas geeft een hoge lob. Inworp. Falcioni met de inworp. Angelov is nu in balbezit. Angelov geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pavoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Bariloche 49%, Colinas F.c 51%.
F. C. Bariloche - Colinas F.c 1:0

46e minuut.
Tzanis komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Hana Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Nayhan passt de bal in één keer door. Pícha probeert naar een medespeler te passen. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Fam geeft een lange en hoge pass. Varati bereikt de bal nog maar net als eerste. Varati probeert naar een medespeler te passen. Pícha geeft een hoge lob. Rojas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Grămadă heeft problemen om de bal te vangen. Vaurysh bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaurysh probeert naar een medespeler te passen. Grămadă is nu in balbezit. Grămadă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Pazur speelt de bal door. Vaurysh rent richting de bal. Vaurysh passt de bal in één keer door. Varati is nu in balbezit. Varati haalt uit met een fantastische trap. Pazur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Falcioni geeft de bal voor. Serelepe probeert de bal aan de voet te houden. Angelov rent richting de bal. Angelov schiet op doel. Tzanis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F. C. Bariloche - Colinas F.c 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Bariloche 39%, Colinas F.c 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F. C. Bariloche - Colinas F.c 1:1