Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YUNUSLAR FC Inter Craiova
3-5-2 BENIM 2 Tactiek F
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
40.8 gemiddelde waardering 44.3
matig Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Marin met een snelle inworp. Ristoiu rent richting de bal. Ristoiu geeft een hoge lob. Filipoiu is nu in balbezit. Filipoiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Toje is nu in balbezit. Wiedźmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Toje onderschept slim de pass. Toje schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Wiedźmin passt de bal in één keer door. Ristoiu heeft problemen om de bal te vangen. Ristoiu geeft de bal voor. García Villar is nu in balbezit. García Villar schiet op doel. Sălăgeanu bokst de bal weg.

13e minuut.
Kudyba rent richting de bal. Filipoiu onderschept slim de pass. Filipoiu passt de bal in één keer door. Toje bereikt de bal nog maar net als eerste. Toje haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Alfero trapt de bal weg van het doel. Marin rent richting de bal. Marin met een sublieme pass. Toje bereikt de bal nog maar net als eerste. Toje haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Paquistanês heeft problemen om de bal te vangen. Pieczara rent richting de bal. Met opzet legt Puşcaşu zijn tegenspeler op de grond. Puşcaşu krijgt een gele kaart. Pieczara wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Valočík zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vanzetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanzetto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Inter Craiova 1:0

19e minuut.
Kopytko passt de bal in één keer door. Marin geeft een lange en hoge pass. García Villar kopt de bal weg. Toje is nu in balbezit. Toje draait met de bal, schiet en ... Sălăgeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. García Villar rent richting de bal. García Villar haalt uit met een fantastische trap. Sălăgeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
YUNUSLAR FC - Inter Craiova 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YUNUSLAR FC 52%, Inter Craiova 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
YUNUSLAR FC - Inter Craiova 1:1

46e minuut.
Weiner komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Ristoiu passt de bal in één keer door. Marin is nu in balbezit. Marin probeert naar een medespeler te passen. García Villar rent richting de bal. García Villar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Hrebenciuc onderschept slim de pass. Hrebenciuc geeft een hoge lob. Toje kopt de bal weg. García Villar rent richting de bal. García Villar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Vanzetto rent richting de bal. Ulusoy onderschept slim de pass. Ulusoy geeft de bal voor. Pontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontes geeft een hoge lob. Weiner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YUNUSLAR FC 48%, Inter Craiova 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
YUNUSLAR FC - Inter Craiova 1:1