Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lobo Mau AAJMFC
Meu 523 Tactiek Ares
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
37.4 gemiddelde waardering 39.4
goed Schieten redelijk
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


7e minuut.
Maqomayev rent richting de bal. Sottiault verovert de bal door een tackle van achteren. Sottiault met een sublieme pass. Coyette bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyette haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobo Mau - AAJMFC 1:0

9e minuut.
Chanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanowski geeft een lange en hoge pass. Zholdasov probeert naar een medespeler te passen. Tarragona rent richting de bal. Tarragona schiet op doel. Jajszczok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Tırkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachtailer bereikt de bal nog maar net als eerste. Tırkaz rent richting de bal. Tırkaz schiet op doel. Jajszczok probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lobo Mau - AAJMFC 1:1

28e minuut.
Strocki rent richting de bal. Leloup onderschept slim de pass. Leloup passt de bal zonder na te denken. Nachtailer is nu in balbezit. Nachtailer schiet op doel. Jajszczok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Maqomayev heeft problemen om de bal te vangen. Árnasson rent richting de bal. Coyette onderschept slim de pass. Coyette draait met de bal, schiet en ... Baghumyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobo Mau - AAJMFC 2:1

35e minuut.
Coyette onderschept slim de pass. Sottiault bereikt de bal nog maar net als eerste. Sottiault passt de bal zonder na te denken. Dragoş is nu in balbezit. Dragoş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobo Mau 46%, AAJMFC 54%.
Lobo Mau - AAJMFC 2:1

46e minuut.
Hiu Fung komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Buitenspel voor Tırkaz. Goede buitenspelval van de verdediging. Erhat komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Leloup met een snelle inworp. Dihmubidi heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torres. Torres krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Tırkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chanowski. Tırkaz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mastrodomenico komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Buitenspel voor Mastrodomenico. Goede buitenspelval van de verdediging. Torres neemt vlug de vrije trap. Sottiault rent richting de bal. Sottiault schiet op doel. Hiu Fung maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Torres rent richting de bal. Leloup onderschept slim de pass. Leloup passt de bal zonder na te denken. Mastrodomenico rent richting de bal. Mastrodomenico draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Inworp. Zholdasov met de inworp. Lénárt rent richting de bal. Tarragona onderschept slim de pass. Tarragona geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobo Mau 49%, AAJMFC 51%.
Lobo Mau - AAJMFC 2:1