Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MORDOMIA F. C. Bariloche
2019 Tactiek ec
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 43.8
formidabel Schieten redelijk
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen matig


2e minuut.
Serelepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Serelepe passt de bal met de wreef. Babics rent richting de bal. Varati onderschept slim de pass. Varati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kapidžija passt de bal zonder na te denken. Vujkov is nu in balbezit. Vujkov geeft een hoge lob. Firuleiro rent richting de bal. Firuleiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Negreanu onderschept slim de pass. Negreanu speelt de bal door. Firuleiro is nu in balbezit. Firuleiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - F. C. Bariloche 1:0

12e minuut.
Kapidžija met een sublieme pass. Negreanu speelt de bal door. Vujkov is nu in balbezit. Vujkov schiet op doel. Pavoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - F. C. Bariloche 2:0

17e minuut.
Arcangelo is nu in balbezit. Arcangelo geeft de bal voor. Vaurysh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Negreanu rent richting de bal. Negreanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kapidžija geeft de bal voor. Vujkov kopt de bal weg. Firuleiro is nu in balbezit. Firuleiro schiet op doel. Pavoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - F. C. Bariloche 3:0

33e minuut.
Pícha probeert naar een medespeler te passen. Varati bereikt de bal nog maar net als eerste. Varati passt de bal in één keer door. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Negreanu passt de bal in één keer door. Gusarov probeert naar een medespeler te passen. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu geeft een hoge lob. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - F. C. Bariloche 4:0

43e minuut.
Grămadă verovert de bal door een tackle van achteren. Trường Vũ onderschept slim de pass. Trường Vũ geeft een lange en hoge pass. Firuleiro is nu in balbezit. Firuleiro geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Serelepe kopt de bal weg. Babics met een sublieme pass. Negreanu probeert naar een medespeler te passen. Firuleiro rent richting de bal. Firuleiro schiet op doel. Pavoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MORDOMIA 34%, F. C. Bariloche 66%.
MORDOMIA - F. C. Bariloche 4:0

46e minuut.
Tzanis komt het veld opgelopen.

49e minuut.
De Brito Afonso rent richting de bal. Firuleiro verovert de bal door een tackle van achteren. Vujkov rent richting de bal. Vujkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - F. C. Bariloche 5:0

57e minuut.
Arcangelo geeft de bal voor. Negreanu probeert naar een medespeler te passen. Vujkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - F. C. Bariloche 6:0

58e minuut.
Hana Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Nayhan geeft een hoge lob. Firuleiro kopt de bal weg. Vujkov is nu in balbezit. Vujkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Gusarov is nu in balbezit. Hana Nayhan verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Nayhan probeert naar een medespeler te passen. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Klungelig pakt De Brito Afonso de bal. Firuleiro is nu in balbezit. Spinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro verovert de bal door een tackle van achteren. Firuleiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Negreanu passt de bal zonder na te denken. Spinas is nu in balbezit. Vujkov verovert de bal door een tackle van achteren. Vujkov haalt uit met een fantastische trap. Tzanis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - F. C. Bariloche 7:0

84e minuut.
Kapidžija is nu in balbezit. Rojas begaat een overtreding. Kapidžija is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trường Vũ zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Vaurysh is nu in balbezit. Negreanu onderschept slim de pass. Negreanu passt de bal zonder na te denken. Vujkov is nu in balbezit. Vujkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - F. C. Bariloche 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MORDOMIA 31%, F. C. Bariloche 69%.
MORDOMIA - F. C. Bariloche 8:0