Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-03-17 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: NITRAMONIA
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6568
Inter-ENA Fagaras RABIGANII
433 Tactiek Dinamo
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 46.4
formidable Schieten good
solid Passen adequate
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Alleman is nu in balbezit. Alleman geeft een lange en hoge pass. Lipcsei rent richting de bal. Tołyż verovert de bal door een tackle van achteren. Tołyż haalt uit met een fantastische trap. Ochman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ochman trapt de bal weg. Cadre kopt de bal weg. Alleman is nu in balbezit. Alleman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - RABIGANII 1:0

5e minuut.
Lipcsei verovert de bal door een tackle van achteren. Sartoretti onderschept slim de pass. Sartoretti speelt de bal door. Butcaru is nu in balbezit. Butcaru geeft een lange en hoge pass. Ochman bokst de bal weg.

7e minuut.
Styczek is nu in balbezit. Styczek passt de bal zonder na te denken. Sartoretti is nu in balbezit. Sartoretti geeft de bal voor. Tołyż maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - RABIGANII 2:0

12e minuut.
Lantaño is nu in balbezit. Lantaño geeft de bal voor. Fabbianesi krijgt zijn hoofd ertegen. Mânzeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Belcea springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - RABIGANII 2:1

28e minuut.
Styczek geeft een lange en hoge pass. de Beucker kopt de bal weg. Cadre heeft problemen om de bal te vangen. Alleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Alleman geeft de bal voor. Ochman bokst de bal weg.

45e minuut.
Inworp. Amstel komt het veld opgelopen. Ruman komt het veld opgelopen. Dordoni komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter-ENA Fagaras 44%, RABIGANII 56%.
Inter-ENA Fagaras - RABIGANII 2:1

58e minuut.
Amstel met een sublieme pass. Cadre rent richting de bal. Cadre geeft een hoge lob. Butcaru is nu in balbezit. Butcaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
de Beucker geeft een lange en hoge pass. Daar is Lipcsei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - RABIGANII 3:1

62e minuut.
Amstel speelt de bal door. Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tołyż onderschept slim de pass. Tołyż draait met de bal, schiet en ... Ochman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - RABIGANII 4:1

63e minuut.
Daar is Lantaño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fillon rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lantaño. Lantaño krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Deville verovert de bal door een tackle van achteren. Butcaru geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lipcsei de bal. Tołyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Tołyż draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - RABIGANII 5:1

70e minuut.
de Beucker is nu in balbezit. de Beucker passt de bal zonder na te denken. Butcaru is nu in balbezit. Butcaru probeert naar een medespeler te passen. Tołyż bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - RABIGANII 6:1

85e minuut.
Lipcsei geeft een hoge lob. Cadre probeert naar een medespeler te passen. Fillon is nu in balbezit. Fillon draait met de bal, schiet en ... Ochman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - RABIGANII 7:1

90e minuut.
de Beucker is nu in balbezit. de Beucker probeert naar een medespeler te passen. Deville rent richting de bal. Butcaru onderschept slim de pass. Butcaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter-ENA Fagaras 31%, RABIGANII 69%.
Inter-ENA Fagaras - RABIGANII 7:1